MónTerrassa
JJ Parki es prepara per expandir-se en un 2023 ple de novetats
  • CA

El músic i compositor JJ Parki poc a poc es va fent un lloc a les indústries musicals de diferents països del món. I és que aquest 2023 arriba ple de novetats per expandir-se encara més arreu del planeta. Després de signar dues col·laboracions amb una discogràfica alemanya i sonar a la ràdio americana “Amazing Radio USA” durant cinc mesos, era ha estat el torn d’Itàlia. El terrassenc nascut a Anglaterra ha signat un contracte amb la discogràfica italiana WOWLAND Records amb la col·laboració “Soleil (Melody Of The Sun)” amb els artistes Lou Rumi i Yury Zubov.

Aquesta nova col·laboració també va néixer a Terrassa, i tracta sobre “el plaer que ens aporta el sol a la arribada de qualsevol estació de l’any”, explica Parki. El llançament de la cançó serà el proper mes de gener del 2023.

Nova col·laboració de JJ Parki amb Pat Travers de cara el 2023

No només això, sinó que l’any vinent també hi haurà una nova col·laboració amb Pat Travers, amb qui Parki ja ha treballat en dues col·laboracions que van sonar a les ones americanes des del mes de juny fins al novembre. També la col·laboració amb a xilena Josefina Echenique va sonar al mateix canal durant tres mesos. Però no cal viatjar molt lluny per escoltar les cançons de Parki a la ràdio, sinó que la col·loboració amb Echenique també va sonar a la ràdio Studio Radio LC de Madrid.

JJ Parki cantarà algunes col·laboracions a l’atri de l’Ajuntament el 23 de desembre

A més a més, de cara l’any vinent, JJ Parki també llençarà la cançó “Free Me” amb el terrassenc Ivan Jiménez. Però en exclusiva per a la nostra ciutat, l’artista cantarà en directe el nou tema el proper divendres 23 de desembre a l’atri de l’Ajuntament de Terrassa. També cantarà la cançó “More Than Love”. L’activitat es durà a terme per sensibilitzar sobre la malaltia minoritària de l’atròfia cortical posterior.

JJ Parki | Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa