MónTerrassa
Raúl Avilés, candidat a l’alcaldia de Vacarisses per UIPV – Junts
  • CA

La coalició UIPV – Junts ja té candidat a l’alcaldia de Vacarisses: Raúl Avilés Tabalón. Així es va oficialitzar en un acte de presentació el passat divendres 18 de novembre al Casal de Cultura de Vacarisses. Prop d’un centenar de veïns, simpatitzants i militants van participar d’un acte que va comptar amb representació d’autoritats dels dos partits.

Així, hi van ser presents Jordi Turull, exconseller de la Generalitat i Secretari General de Junts per Catalunya; Marc Gès en nom de Junts per Vacarisses i membre del comitè comarcal de Junts Vallès Occidental-Terrassa i conseller nacional; i Maria Moreno regidora i vicepresidenta del partit municipalista UIPV. A més, òbviament de l’alcaldable de la coalició UIPV – JUNTS, Raúl Avilés Trabalón.

Acte de presentació de l’alcaldable d’UIPV – Junts a Vacarisses, Raúl Avilés | Cedida

Discurs de presentació de Raúl Avilés

Agrair especialment la presència en aquest acte del Secretari General de Junts, en Jordi Turull. Gràcies Jordi pel teu suport i pel compromís immens que has demostrat pel futur del nostre país, és un orgull tenir-te avui entre nosaltres. I sobretot agrair al meu partit UIPV i a Junts per Vacarisses, per donar-me la confiança per ser el candidat a l’alcaldia per a les properes eleccions del 2023.

M’adreço a tots vosaltres, com a candidat a l’Alcaldia de Vacarisses, i ho faig des de l’humiliat, ja que qui havia d’estar avui aquí en aquest lloc, és el meu amic i company de partit Josep Maria Gibert, que malauradament ens ha deixat recentment i com ja sabeu es va dedicar plenament a la política municipal de Vacarisses durant mes de 30 anys. Des de aquí vull donar una forta abraçada al la seva família: la Montse i la Laura.

Tot i les circumstancies, agafo el càrrec amb molta il·lusió, i totalment compromès, amb l’orgull de poder continuar el treball del UIPV, envoltat de companys i companyes tant il·lusionats com jo pel partit, capaços, i coneixedors de la realitat de Vacarisses, del seu dia a dia i compromesos amb Vacarisses i la seva gent, la nostre gent.

UIPV som des de la seva creació a l’any 1991, un partit exclusivament municipalista i hem tingut l’enorme privilegi d’haver governat durant 5 legislatures el municipi, convertint-nos en el partit municipal amb més anys de govern de la història de Vacarisses, amb una gestió política que ha fet créixer i millorar dia a dia en molts aspectes el municipi, tant en l’àmbit social, com el cultural, l’urbanístic i l’educatiu, gestionant tots els recursos possibles de manera eficient i responsable.

A la present legislatura, tot i ser partit a l’oposició, hem treballat i estem treballant des del Consistori, per millorar el transport públic del municipi incrementant la freqüència de viatges del Bus a Terrassa, per reduir la pressió fiscal a les famílies mes necessitades, per incrementar la seguretat ciutadana, per eliminar les ocupacions conflictives i delinqüencials, per millorar la neteja de carrers al municipi, per eliminar els episodis de pudors de l’abocador, per millorar el servei de recollida “porta a porta” realitzant un estudi de les necessitat actuals del municipi, per crear un mercat setmanal no sedentari i activar el comerç local, per iniciar d’una vegada per totes les obres d’urbanització i sanejament de la Creu i el Ventaiol… i com no, per millorar i solucionar la crisis actual del subministrament d’aigua que pateix Vacarisses.

Com bé sabeu els darrers anys Vacarisses ha experimentat un increment molt important de persones que han decidit venir a viure al municipi, i això ha comportat canvis amb necessitats i realitats socials, inquietuds i problemàtiques diferents.

I és per això, que desprès de la proposta que ens va fer JUNTS fa uns mesos, hem pres la decisió d’anar de la mà de JUNTS, un partit d’àmbit nacional i que ha estat part del Govern de Catalunya, d’aquesta forma, hem vist l’oportunitat amb aquest acord de créixer com a partit, tot aportant una dilatada experiència de govern i a l’hora també hem constatat que amb JUNTS podem contribuir a treballar pel futur del nostre país, projectant polítiques amb transversalitat que ens permetin el desenvolupament, la cohesió social i el creixement ordenat de Vacarisses, amb l’objectiu principal i indiscutible de sumar i contribuir a fer més saludable, més positiva, constructiva i menys crispada, la política municipal.

Hem arribat a l’acord de la llista associada d’UIPV i JUNTS i us hem de dir, que ha estat una feina molt agraïda i fàcil, perquè hem pogut constatar que compartim molts aspectes en comú, projectes, visió de futur i una nova manera d’entendre la política municipal, i per fer-ho possible comptem amb el suport de persones significatives de Vacarisses, com en Lluís Martínez i Sayas, exregidor d’ERC a Vacarisses i un bon coneixedor de la realitat del municipi, i per mi, un dels responsables d’aconseguir aquest acord, junt a en Marc Gès, veí de Vacarisses, que com tots ja sabeu, sempre a estat molt implicat en la política a nivell nacional i del municipi de Vacarisses, un bon assessor polític (expresident ERC al Bages i exconseller nacional del mateix partit) ara però, defensant amb encert les sigles de Junts. Gràcies a tots dos, pel vostre suport i compromís en aquesta nova etapa que volem compartir.

Acte de presentació de l’alcaldable d’UIPV – Junts a Vacarisses, Raúl Avilés | Cedida

Tant jo, com la resta dels meus companys i companyes, estem molt il·lusionats, carregats d’energia i convençuts de què de cara a les properes eleccions, som capaços d’oferir un programa electoral realista, plural i transversal, creïble, a l’alçada de les necessitats del nostre municipi. Farem un bon govern, format per grans professionals i tècnics amb gran capacitat de gestió, un govern àgil, resolutiu, responsable i compromès amb la gent de Vacarisses, que compleixi i respecti els compromisos electorals, que gestioni amb eficiència, seriositat i coherència, i sobre tot, volem un govern amb un Alcalde proper, que sàpiga escoltar; tant a l’Ajuntament com al carrer, que trepitgi tot el municipi, al que aturin pel carrer cada dia, pares i mares, el jovent, la gent gran… per explicar-li els grans i petits problemes dels veïns i veïnes, i com no, per ajudar a superar-los.

Estic convençut, que una altre manera de governar és possible, tenim l’obligació i la responsabilitat, d’arribar molt mes enllà del que ho està fent el govern actual en aquests darrers 7 anys, som molt capaços i ara es el moment, Vacarisses ara més que mai, necessita un govern transparent, treballador, coherent, respectuós i amb experiència, però també que actuï amb humilitat, escoltant totes les inquietuds i treballant pels interessos de tots i de totes, i també pel futur del nostre país, Catalunya.

La vila de Vacarisses té actualment encara moltes mancances i temes pendents d’una gran importància, com per exemple el tema de l’abastiment l’aigua que malauradament estem patint els darrers mesos, i que veiem amb molta preocupació, les obres d’urbanització i sanejament del Ventaiol i la Creu, el tancament de l’abocador de Coll Cardús, millora dels serveis del CAP de Vacarisses, hem de treballar en Benestar Social: per a la gent gran, que disposin de tots els serveis necessaris al municipi, com el transport, la sanitat…, millorar l’accés a l’habitatge per a els joves creant habitatge protegit, treballar en la gestió forestal del municipi, actualitzar el pla de prevenció d’incendis…. entre d’altres han de ser qüestions prioritàries en el proper mandat.

Aquest acord de UIPV i JUNTS, es el que ens permetrà recuperar l’alcaldia de Vacarisses, treballant conjuntament tots dos partits, sumant esforços, sumant en compromís, sumant en il·lusions, en definitiva sumant per Vacarisses i per Catalunya.

Moltes Gràcies!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa