MónTerrassa
Troben un cadell abandonat plorant en un solar a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va localitzar un gos abandonat en un solar de la ciutat la passada nit de diumenge. Els agents el van escoltat plorar i s’hi van acostar, comprovant que es tractava d’un cadell. L’animal estava deshidratat, no tenia ni aigua ni menjar.

Els fets van tenir lloc la passada nit de diumenge a dilluns, en un solar de la ciutat. Agents de la Policia Municipal de Terrassa que feien vigilància per la zona van escoltar uns plors i es van adonar que es tractava de l’animal. Un cop trobat, van procedir a hidratar-lo, ja que l’animal no tenia menjar ni aigua.

Posteriorment, van comprovar que no tenia microxip i van avisar al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics (CAAD) perquè l’animal fos atès.

Comissats 4 gossos en males condicions higiènico-sanitaries en un hort a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va dur a terme una actuació relacionada amb animals el divendres passat. Van realitzar una inspecció d’animals de companyia, conjuntament amb Benestar Animal i el servei de Medi Ambient i Sostenibilitat, en una zona d’horts a les afores de Terrassa.

Agents van arribar i van identificar quatre gossos que es trobaven en males condicions higiènico-sanitaries. A més a més, es va activar el protocol de maltractament animal. Posteriorment, els agents van comissar els quatre gossos de forma preventiva per recomanació veterinària i es va aixecar acte de denúncies per les males condicions dels animals.

Denunciat per dur gossos amuntegats en un remolc

Fa poc més d’un mes també va ser denunciat un home per dur més d’una desena de gossos amuntegats en un remolc tancat a Terrassa. El vehicle estava tancat i a la zona del maleter hi havia un transportí (també tancat) que contenia un nombre indeterminat de gossos, tots de la mateixa raça i presumiblement tipus caçadors.

Des de l’associació per a la Defensa Jurídica dels Animals per Professionals pro Benestar Animal es va interposar una denúncia contra el propietari del vehicle en considerar que s’estava incomplint l’Ordenança reguladora de la tinença i protecció dels Animals de Terrassa. Des de DAP van informar el 31 d’octubre de l’actuació realitzada.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tolo a novembre 12, 2022 | 17:02
    Tolo novembre 12, 2022 | 17:02
    Yo lo quiero ???
  2. Icona del comentari de: Tolo a novembre 12, 2022 | 17:03
    Tolo novembre 12, 2022 | 17:03
    Yo lo quiero ??? [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa