MónTerrassa
Comissats 4 gossos en males condicions en un hort de Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va comissar quatre gossos per recomanació veterinària en una inspecció d’animals de companyia en una zona d’horts a les afores de Terrassa el passat divendres al matí. Es va activar el protocol de maltractament animal i es va aixecar acta de denúncia per les condicions higièniques i sanitàries dels animals.

Els fets van tenir lloc prop d’un quart de deu del matí el passat divendres 4 de novembre. La Policia Municipal de Terrassa, conjuntament amb Benestar Animal i el servei de Medi Ambient i Sostenibilitat, va dur a terme una inspecció d’animals de companyia que va acabar amb la identificació de quatre gossos que, segons apunten, es trobaven en males condicions higiènico-sanitaries.

Els agents van comissar els quatre gossos de forma preventiva per recomanació veterinària, i tot seguit van aixecar acte de denúncia per les males condicions en què es trobaven.

Denunciat a Terrassa per dur 11 gossos amuntegats en un remolc tancat

Fa poc més d’un mes també va ser denunciat un home per dur més d’una desena de gossos amuntegats en un remolc tancat a Terrassa. El vehicle es trobava estacionat en un vial i no hi havia cap persona a dins, i tampoc es va poder localitzar el conductor. El vehicle estava tancat i a la zona del maleter hi havia un transportí (també tancat) que contenia un nombre indeterminat de gossos, tots de la mateixa raça i presumiblement tipus caçadors.

Davant d’aquesta situació, el passat dia 8 d’octubre, des de l’associació per a la Defensa Jurídica dels Animals per Professionals pro Benestar Animal, per veu de l’advocada Susanna Vilaseca, va interposar una denúncia contra el propietari del vehicle en considerar que s’estava incomplint l’Ordenança reguladora de la tinença i protecció dels Animals de Terrassa. Des de DAP van informar el 31 d’octubre de l’actuació realitzada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa