MónTerrassa
Testimonis permeten localitzar a Terrassa un conductor fugitiu sense carnet
  • CA

Testimonis van permetre localitzar a Terrassa un conductor fugitiu i sense carnet. Els fets van tenir lloc aquest dimarts, dia 28 de febrer, cap a dos quarts de sis de la tarda (l’avís va entrar a les 17.33h). Un particular va alertar la Policia Municipal de Terrassa que s’havia produït un accident al carrer del Miño, a l’alçada del carrer del Guadalquivir, al polígon industrial Santa Eulàlia.

El xoc havia estat entre dos turismes, resultant danyats. Un dels conductors no havia baixat a veure què havia passat, ans al contrari, va decidir marxar del lloc ràpidament. Tanmateix, l’altre conductor afectat i un testimoni dels fets van poder prendre la matrícula del cotxe i donar una descripció als agents policials.

Gràcies a això, poc després, una patrulla va localitzar el vehicle causant de l’accident i el seu conductor. Els agents van procedir a identificar el ressenyat i, segons es recull en l’atestat, va ser en comprovar les seves dades que van poder veure que li constava una pèrdua de vigència edictal del permís de conduir. Com a conseqüència, va quedar denunciat per circular amb el carnet inhabilitat.

Incendi d’una caixa elèctrica

Aquest dimarts també va tenir lloc un incendi al barri de La Maurina. El foc es va originar en una caixa elèctrica. Els veïns alertats van aconseguir apagar-lo. Tanmateix, els Bombers van realitzar una inspecció per assegurar-se que tot estigués correctament extingint i van desconnectar els fusibles dels particulars. Cap persona va resultar ferida. La crema de la caixa va provocar que un dels habitatges del carrer de Flandes es quedés sense llum.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar al matí a Terrassa per què queien trossos d’una façana a la carretera de Castellar, entre els carrers de les Cosidores i el carrer de Granada. Una dotació de Bombers de la Generalitat va comprovar que hi havia una rajola a punt de caure que suposava un perill pels ciutadans, motiu pel qual la van retirar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa