MónTerrassa
Crema una caixa elèctrica i deixa un habitatge sense llum a Terrassa
  • CA

Una caixa elèctrica d’un habitatge al barri de La Maurina va cremar ahir dimarts i va deixar l’habitatge sense llum, segons apunten els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa. Apunten que els mateixos veïns van poden apagar el foc, i no s’han de lamentar danys personals.

Els fets van tenir lloc quan passaven alguns minuts de les onze en punt del matí d’ahir dimarts, dia 28 de febrer, al carrer de Flandes. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre un avís de foc en una infraestructura elèctrica i van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

En arribar, van comprovar que havia cremat una caixa elèctrica però que “els mateixos veïns ho van poder apagar”. La dotació va fer les revisions necessàries per comprovar que tot estigués correctament apagat i van desconnectar el fusibles dels particulars. Segons apunten, “l’habitatge va quedar sense llum”. En veure que no quedava més perill, els Bombers van donar per finalitzat el servei i es van retirar del lloc.

Cauen trossos d’una façana a la carretera de Castellar de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar ahir al matí a Terrassa per què queien trossos d’una façana a la carretera de Castellar, entre els carrers de les Cosidores i el carrer de Granada. Una dotació de Bombers de la Generalitat va comprovar que hi havia una rajola a punt de caure que suposava un perill pels ciutadans, motiu pel qual la van retirar.

Segons van apuntar a Món Terrassa, els trossos es van desprendre des d’una alçada de vuit metres. Un cop han vist que no hi havia perill de caiguda imminent de cap altre tros, han recomanat a la propietat que fés una revisió de la resta de la façana. Posteriorment, han donat per finalitzat el servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa