MónTerrassa
El temporal tomba una parada de roses al Raval de Montserrat
  • CA

El temporal de pluja, calamarsada i vent ha tombat una paradeta al Raval de Montserrat a primera hora d’aquesta tarda de 23 d’abril. Es tracta del punt de venda de roses de Vibria Intercultural, situat davant del Banc de Sabadell. El fort vent s’ha endut la carpa que cobria la parada i ha tirat a terra la taula plena de roses. Segons han explicat els responsables de la parada a Món Terrassa, la carpa ha quedat destrossada i no s’ha pogut tornar a utilitzar, i han hagut d’agafar-ne una altra prestada de l’Ajuntament de Terrassa.

Els fets han tingut lloc prop de les tres en punt. En aquell precís moment no plovia amb gran intensitat, però bufava un vent molt fort que ha fet girar completament la carpa i arrossegar-la alguns metres enrere. Els responsables han explicat que els quatre peus de la carpa estaven reforçats amb pesos, però el mètode de reforç no ha resistit el fort temporal. Afortunadament, cap persona ha resultat ferida, però “ha estat un gran perill“.

En veure l’accident, paradistes i ciutadans del voltant s’han acostat per ajudar a tornar-ho a posar a lloc. Tot i així, la carpa ja s’havia trencat i l’associació continuat la jornada amb una carpa nova. Actualment, la paradeta continua la seva activitat de venda de roses amb total normalitat.

L’amenaça de pluja i el mal temps son els grans protagonistes de la Diada de Sant Jordi d’enguany. Ja des del primer moment del matí, algunes de les paradetes han hagut de tapar els llibres amb grans tel·les de plàstic per evitar que es mullessin i algunes altres han hagut de reduir espai i moure les taules d’exposició uns metres enrere per tal que els llibres quedessin protegits sota la carpa.

Davant les previsions meteorològiques per avui 23 d’abril, l’Ajuntament de Terrassa ha proposat el conjunt de paradistes tornar a sortir al carrer demà diumenge 24 d’abril. Així doncs, els llibres i les roses tornaran a omplir els carrer de Terrassa demà esperant que el temps els sigui més favorable.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa