MónTerrassa
Els paradistes podran tornar a sortir al carrer aquest diumenge

Els paradistes de llibres i roses que avui omplen els carrers de Terrassa per celebrar la Diada de Sant Jordi podran tornar a sortir al carrer aquest diumenge 24 d’abril. Així ho ha proposat l’Ajuntament de Terrassa al conjunt de paradistes, davant les previsions meteorològiques per avui 23 d’abril. Així doncs, els paradistes que ho desitgin podran prorrogar la seva estada fins demà diumenge.

Els paradistes ja van sortir al carrer ahir divendres 22 d’abril, per la vigília de Sant Jordi, anticipant-se a la Diada i omplint els carrers de la ciutat amb parades de llibres i roses un dia abans. Els llibreters confirmen que la jornada va ser tot un èxit, amb moltes vendes i un gran volum de facturació. De fet, el responsable de la parada de la cadena La Casa del Llibre ha explicat a Món Terrassa que “només ahir ja va anar millor que el dia 23 d’abril de l’any passat”.

Malgrat la pluja, els paradistes esperen un Sant Jordi multitudinari i amb una gran afluència de gent, tal i com ja ho van viure ahir. Amb aquesta prorroga, l’Ajuntament autoritza a tots aquells paradistes que ho vulguin a repetir l’estada al carrer també demà, i podran allargar la seva estada fins a tres dies seguits i augmentar encara més les seves vendes.

De moment els primers ruixats ja han caigut a la ciutat. Prop d’un quart d’onze del matí han caigut les primers gotes, però han estat breus i bastant suaus, mentre que pels voltants de tres quarts de dotze ha caigut un xàfec, breu però molt intens. A la Plaça Vella, la gentada s’ha hagut de buscar aixopluc vora els edificis i sota els paraigües. Dos minuts més tard, ha tornat a sortir el sol i la gent tornava a passejar. Caldrà esperar com evoluciona el cel al llarg del matí i a la tarda, quan hi ha preparades diverses actuacions de grups terrassencs de cultura popular i tradicional. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa