MónTerrassa
Rubí recorda en un acte d’homenatge les tres víctimes mortals de l’incendi

Desenes de persones s’han concentrat aquest migdia davant de l’Ajuntament de Rubí, a la plaça Pere Aguilera, en record a les tres persones que van morir en l’incendi d’un habitatge ahir dimecres al matí. En l’acte d’homenatge hi han participat l’alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, i els regidors del consistori, que han fet un minut de silenci juntament amb la resta de veïns consternats pels fets.

L’Ajuntament va decretar ahir tres dies de dol al municipi per a les tres víctimes mortals. L’alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez, va expressar que era un dia “molt trist i terrible” per a la ciutat. El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, es va desplaçar fins al lloc dels fets i va traslladar el seu condol i suport a les famílies afectades. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, també va expressar el seu “condol als familiars i amics” en les seves intervencions al ple del Parlament.

Tres víctimes mortals i una vintena de ferits

Les víctimes eren dues dones i un home que havien sortit del seu pis de la primera planta intentant fugit. Segons sembla, haurien mort per inhalació de fum quan intentaven sortir del bloc i el foc a l’entrada els hi ho va impedir. L’incendi també va deixar una vintena de veïns i veïnes de l’habitatge ferits de caràcter lleu.

Segons ha explicat a l’agència ACN un veí de la zona que just caminava cap al cotxe en el moment de l’incendi i va veure el foc i fum, Reinaldo Márquez, totes les finestres tenien reixes i els veïns estaven “desesperats” per no poder sortir.

Els veïns encara no han pogut tornar a casa

Un total de 22 persones han estat reallotjades en hotels del municipi, mentre que la resta de persones disposen d’allotjament alternatiu i han anat a cases de familiars o coneguts. Encara no han pogut tornar a les seves cases.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa