MónTerrassa
Retiren plaques solars d’una teulada per risc de caiguda pel vent
  • CA

Les fortes ratxes de vent a Terrassa de les últimes hores han afectat unes plaques solars d’una teulada d’un habitatge aquesta passada nit. Segons exposen els Bombers de la Generalitat a Món Terrassa, hi havia risc de caiguda a la via pública, pel que han hagut d’intervenir i retirar tot el conjunt de les plaques solars per precaució.

La intervenció va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per dos quarts d’onze de la nit d’ahir dimecres, dia 18 de gener, al carrer de Mas de Canet, a Les Martines de Terrassa. Els Bombers van rebre un avís de risc de caiguda d’unes plaques solars i es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Segons exposen, les plaques solars havien quedat afectades pel fort vent del dia anterior. No s’havien desprès, però hi havia el risc que caiguessin a la via pública. Així doncs, per precaució, els Bombers van dur a terme les tasques per retirar la instal·lació, placa per placa, fins arribar a desmuntar tot el conjunt.

L’actuació va durar aproximadament una hora i mitja fins que van despenjar totes les plaques solars. Cap persona ha resultat ferida.

Gairebé una cinquantena de trucades pel fort vent el dimarts

Terrassa ha estat la segona ciutat que més trucades va efectuar pel fort vent aquest passat dimarts, després de Barcelona. En total, el 112 va rebre 45 trucades. Durant ahir dimecres, les alertes es van reduir i els Bombers només van rebre sis avisos.

Una vintena d’actuacions de la policia pel vent

Els avisos pel fort vent de dimarts es van intensificar al migdia i a primera hora de la tarda. Segons les xifres del 112, fins a les 14h s’havien efectuat una dotzena de trucades, i entre les 14h i les 15, amb tan sols una hora, es van doblar els avisos arribant fins a les 29 trucades. Al llarg de la tarda es van sumar més avisos fins arribar a les 48 trucades. En total, la Policia Municipal de Terrassa va realitzar una vintena d’actuacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa