MónTerrassa
El 112 rep més d’una quarantena de trucades des de Terrassa pel fort vent
  • CA

Terrassa és una de les ciutats de Catalunya que més trucades ha efectuat pel fort temporal de vent durant tot el dia d’avui dimarts. Amb més d’una quarantena de trucades, és el segon municipi català que ha donat més alertes, per darrera de Barcelona, segons informa el telèfon d’emergències des de les xarxes socials. Concretament, el 112 ha rebut 45 trucades des de Terrassa fins a les 19:00h d’aquesta tarda.

Després de passar una nit sense alertes, els primers avisos pel fort vent han començat a primera hora d’aquest matí, però no ha estat fins al migdia i primera hora de la tarda que s’han intensificat i hi ha hagut un major volum de trucades.

Segons les xifres del 112, fins a les 14h s’havien efectuat una dotzena de trucades, i entre les 14h i les 15, amb tan sols una hora, s’han doblat els avisos arribant fins a les 29 trucades. Al llarg de la tarda s’han sumat setze avisos més fins arribar a les 45 trucades.

Totes les actuacions pel fort vent han estat menors

Tot i les xifres, tan la Policia Municipal de Terrassa com els Bombers de la Generalitat de Catalunya afirmen que totes les actuacions que han dut a terme a la ciutat fins ara han estat “menors“. Segons informen a Món Terrassa, la Policia Municipal ha realitzat una vintena d’actuacions, la majoria tractant-se de mobiliari urbà desplaçat, com contenidors o algunes tanques que s’havien mogut de lloc.

El fort vent aixeca unes planxes del sostre d’una botiga de sofàs

El més destacat ha estat una actuació en una botiga de sofàs al carrer del Tren de Baix, paral·lel a la rambleta del Pare Alegre, on s’han aixecat unes planxes del sostre. Agents de la Policia Municipal han retirat algunes petites parts que havien caigut a la calçada i han retirat els vehicles del voltant per evitar que poguessin quedar malmesos, a més de desviar l’autobús urbà perquè no circulés per la zona mentre realitzaven l’actuació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa