MónTerrassa
Una vintena d’actuacions policials pel fort vent a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va dur a terme una vintena d’actuacions al llarg del dia d’ahir, dimarts 17 de gener, per les fortes ratxes de vent. La majoria d’intervencions, en col·laboració amb els Bombers de la Generalitat de Catalunya, van ser per mobiliari urbà desplaçat, despreniments de vidres a la via pública o planxes de sostres aixecades. Segons informen, totes van ser de caràcter menor i cap persona va resultar ferida.

D’entre les intervencions realitzades, destaca una caiguda d’un vidre d’un balcó del carrer de Galvani a la via pública, prop de dos quarts de tres, on els agents van haver d’assegurar la zona per evitar situacions de risc. Al cap de mitja hora, al carrer de Manresa, també va caure un altre vidre de grans dimensions que va afectar un cotxe estacionat a la via pública, on els agents també van haver d’assegurar la zona per la seguretat de les persones. 

Ja cap a tres quarts de cinc, agents van actuar al carrer del Tren de Baix per unes planxes del sostre d’un establiment que s’havien aixecat. Prop del mateix lloc, a la Rambleta del Pare Alegre però a dos quarts de vuit, els agents van actuar pel perill per caiguda d’una palmera.

Terrassa, la segona ciutat amb més alertes per vent

Terrassa va ser la segona ciutat de Catalunya que més trucades va efectuar pel fort vent, després de Barcelona, amb 48 trucades al telèfon d’emergències 112. Els avisos van anar arribant durant tot el dia, però la majoria de trucades es van concentrar entre les 14h i les 15h, quan es va duplicar les alertes (passant de 12 a 29). Fins prop de les 23h, van arribar gairebé a la cinquantena. Aquesta passada matinada no s’ha rebut cap trucada pel vent, segons han exposat Bombers de la Generalitat a Món Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa