MónTerrassa
Reobren la C-16 després d’hores tallada per un accident a Vacarisses
  • CA

La C-16 torna a estar oberta després d’estar hores tallada per un accident de trànsit a l’altura de Vacarisses que va tenir lloc ahir 11 de novembre prop de les 12:00h del migdia. L’afectació va ser en sentit Barcelona i ha obligat a tallar la circulació de la via durant hores. Segons informa Regió7, aquest matí 12 de novembre encara queda un carril tancat en sentit Barcelona per tasques de reparació de la via. L’accident també ha provocat cues a la C-58, carretera per on es desvia el trànsit.

També informen que l’accident de trànsit que va tenir lloc ahir al migdia es tracta d’una col·lisió entre un turisme i un camió que transportava residus destinats al reciclatge, motiu pel qual s’ha produït un vessament de gasoil a la via. L’acompanyant del turisme va resultar ferit lleu i per aquest motiu va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, però tant el conductor del turisme com el conductor del camió van sortir-ne il·lesos.

Degut al vessament de gasoil, s’han hagut de dur a terme tasques de neteja per treure les taques de l’asfalt de l’autopista. És precisament per aquestes tasques que l’autopista va romandre tallada tot el dia d’ahir i no s’ha pogut obrir fins fa poques hores. Segons van informar fonts d’Autema a Regió7, “és una feina que necessita temps”.

Tota la informació sobre incidències a la xarxa viària es poden consultar a través d’aquest enllaç del servei de Trànsit.

Més successos

El 112 va informar ahir, a les 16.48 h, que havia tingut lloc un accident de trànsit a la carretera de Rubí, a les proximitats del km 21. Fins al lloc va acudir una dotació de la Policia Municipal, que va comprovar que tres turismes s’havien vist implicats en una col·lisió per encalç. La conductora d’un dels turismes va resultar ferida i va ser traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, mentre els agents van realitzar l’informe tècnic d’accident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa