MónTerrassa
Una dona ferida en un accident amb tres cotxes implicats a Terrassa
  • CA

Una dona ha resultat ferida en un accident de trànsit amb tres cotxes implicats ahir a la tarda a Terrassa. A l’accident de trànsit, els tres vehicles van col·lisionar per encalç, és a dir, per col·lisió posterior, deixant una de les conductores ferides.

Els fets van tenir lloc ahir a la tarda a la carretera de Rubí, a les proximitats del km 21. L’hora de l’accident va ser exactament a les 16:48, quan el 112 va informar que acabava de tenir lloc un accident de trànsit entre tres vehicles que havien col·lisionat. En rebre l’avís d’accident, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc que li havien indicat, i va comprovar que, efectivament, l’accident es tractava d’un col·lisió per encalç entre tres turismes implicats. 

En arribar, van adonar-se que una de les conductores havia resultat ferida, i va requerir ser traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Mentrestant, els agents van realitzar l’informe tècnic d’accident.

Més successos

La Policia Municipal de Terrassa recupera un vehicle robat

La Policia Municipal de Terrassa ha recuperat un cotxe que havia estat sostret ahir a la nit a Terrassa. Els fets va passar ahir a la nit, exactament a les 23:30h, mentre un cotxe de Policia Municipal estava patrullant la ciutat. Mentre la patrulla circulava pels carrers de Terrassa, va veure un cotxe a l’avinguda Jaume I a l’alçada de la plaça de la Dona, que coincidia amb les mateixes característiques d’un cotxe del qual s’havia denunciat el seu robatori a Mossos d’Esquadra just el dia anterior. Com que el cotxe es trobava estacionat, la Policia Municipal de Terrassa s’hi va poder acostar i va comprovar que, efectivament, es tractava del cotxe robat. Els agents van obrir diligències de la recuperació per retornar el vehicle al seu propietari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa