MónTerrassa
El presumpte violador i segrestador de Terrassa, en llibertat
  • CA

El presumpte violador i segrestador de Terrassa ha estat posat en llibertat avui dijous, 8 de desembre de 2022. Així ho ha determinat el jutge del jutjat d’Instrucció 4 de la ciutat egarenca, situat a la rambleta del Pare Alegre. L’home ha sortit en llibertat provisional amb càrrecs. L’individu, de 35 anys, amb antecedents, i unes 50 detencions anteriors, hauria violat una noia en una barraca situada per damunt de les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), en una boscosa i de difícil accés del barri de Les Fonts. Al presumpte violador i segrestador se li ha retirat el passaport, amb la qual cosa no podrà sortir del país mentre durin les investigacions i la mesura.

S’ha de personar davant del jutge cada setmana

Un comunicat emès pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) explica que el jutge del jutjat d’Instrucció 4 de la ciutat egarenca li ha imposat l’obligació de personar-se setmanalment davant seu. Es determina que ha de romandre a mig quilòmetre de la dona, sigui del lloc on viu, on treballa, on estudia o qualsevol altra.

A l’home, al que s’acusa de cometre una agressió sexual, de detenció il·legal, d’amenaces, de lesions i d’un delicte contra la salut pública, coneixia perfectament a la víctima, i algunes fonts apunten que havien conviscut durant un any. Fins que l’hauria retingut i forçat perquè no marxés. La noia va poder posar en contacte amb la mare, via whatsApp, i aquesta ho va comunicar als Mossos d’Esquadra, que van traslladar-se fins a la barraca, plena de gossos, i poc més enllà de la una del migdia de dimarts la van alliberar i la van traslladar fins a un centre sanitari del Vallès Occidental per conèixer quin era el seu estat de salut. Precisament per la coneixença entre presumpte violador i segrestador i víctima, s’ha passat el cas a un jutjat de violència masclista. I es determina que de cap de les maneres l’home pot contactar amb la noia.

El presumpte segrestador i violador de Terrassa, a disposició judicial

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Fill de... a desembre 08, 2022 | 23:54
    Fill de... desembre 08, 2022 | 23:54
    No puc dir el que penso, doncs no tindrien tanta benevolència amb mi com tenen amb el possible segrestador, violador, agressor... doncs els delinqüents tenen drets que nosaltres no tenim.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa