MónTerrassa
Rescatada una noia que hauria estat segrestada i violada a Terrassa
  • CA

Una noia ha estat rescatada després d’estar “segrestada i agredida” en una zona d’horts de Terrassa. L’operatiu s’ha dut a terme aquest dimarts, dia 6 de desembre, per agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa. Segons informa el diari El Caso, va ser la mare de la noia qui es va presentar a prefectura denunciant la desaparició de la seva filla i el possible rapte, que hauria tingut lloc el passat 27 de novembre. També la seva parella va informar que la jove havia estat arrossegada a punta de pistola per un conegut seu.

Amb tota la informació va començar l’operatiu que ha finalitzat amb l’alliberament de la víctima. Es trobava, presumptament, retinguda a una barraca ubicada en una zona d’horts a Les Fonts, al terme municipal de Terrassa. I com a resultat s’ha arrestat un home de 35 anys i de nacionalitat espanyola, el qual, segons informa el mitjà digital, li constarien fins a 52 antecedents policials.

Contrastar la versió de la víctima i resoldre interrogants

La víctima ha estat trobada a la caseta, atemorida. Ha explicat que la pistola que presumiblement hauria fet servir l’home per endur-se-la l’havia llençat a la part de darrere, però a hores d’ara no s’ha localitzat. La jove ha estat traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa on ha passat una revisió mèdica completa, ja que ha detallat als Mossos que havia estat agredida sexualment.

La Unitat d’Investigació no ha tancat pas el cas, ja que cal encara donar per bona i definitiva la versió de la dona. Es desconeix quant de temps feia que estava realment retinguda, perquè es va produir el segrest, si va existir l’agressió sexual, i quin tipus de vincle unia la víctima, la seva parella i l’agressor. També quin paper hi juga el propietari de la caseta on ha estat localitzada. Per ara, el detingut ha quedat arrestat acusat de detenció il·legal, amenaces, lesions lleus i agressió sexual amb penetració, segons diu l’atestat policial al qual ha tingut accés El Caso.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa