MónTerrassa
El presumpte segrestador i violador de Terrassa, a disposició judicial
  • CA

El presumpte segrestador i violador de 35 anys, de Terrassa, a la comarca del Vallès Occidental, passa aquest dijous a disposició judicial, informa l’agència de notícies Europa Press. Els fets se situen en una zona de barraques de la zona oest de la capital egarenca, al barri de Les Fonts, i per damunt de les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

En una zona amagada de bosc i horts

Una zona relativament amagada i desconeguda de bosc i d’horts il·legals, tot i que no queda massa lluny del nucli urbanitzat. Món Terrassa ha anat fins a la zona, això sí, de molt difícil accés, per veure la construcció. Allà, s’hi ha trobat la barraca, de mides considerables, un munt de gossos sense lligar i un amic de l’acusat, que nega els fets que se li imputen. Se sap que havien mantingut relacions durant un període llarg de temps, tot i que l’haurien trencat. La família d’ella situa el segrest al mes passat, el novembre, i explica que l’hauria tancat i violat. Una conversa de whatsapp entre la mare i la filla hauria permès saber la situació de la noia i portar el cas als Mossos d’Esquadra.

Barraca on va haver-hi una presumpta violació/Cristóbal Castro

Un home amb 50 antecedents policials

El presumpte autor suma ja un total de 50 antecedents policials i en aquesta ocasió se li imputen diversos delictes per part de la policia. Entre d’altres, el de detenció il·legal, el d’agressió sexual, i el d’amenaces i lesions.

La informació que va transcendir és que els Mossos d’Esquadra van alliberar una noia el dimarts 6 de desembre de 2022 cap a la una de la tarda. Víctima i segrestador estaven a la cabana plegats.

Un cop els agents de la policia catalana la van alliberar, la van traslladar a un centre sanitari de la comarca perquè els metges li fessin una revisió.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa