MónTerrassa
El pres fugat a Terrassa ja dorm a la presó de Lledoners
  • CA

El pres fugat de Terrassa ja torna a ser a la presó de Lledoners. Dos mesos després de protagonitzar una de les escapades més espectaculars que s’han vist darrerament, Adrián M., de 22 anys, ha tornat del lloc on s’havia escapolit. El jove torna a estar intern a la presó de Sant Joan de Vilatorrada, a l’espera que se li obri una nova causa judicial, segons fonts de la investigació han informat a l’agència Europa Press.

L’individu va ser detingut aquest dimecres, dia 8 de juny, a la localitat de Montcada i Reixac, pocs minuts abans de les sis de la tarda i a menys de 25 quilòmetres d’on va ser vist per darrer cop. El passat dia 5 d’abril, gaudint d’un permís penitenciari per a una visita al dentista a Terrassa, i ajudat per dos còmplices, va poder desfer-se dels Mossos d’Esquadra que el custodiaven i marxar cames ajudeu-me per la Rambla d’Ègara. La fugida es va fer viral, en part per les gravacions d’una càmera de seguretat d’un establiment pròxim que van immortalitzar el moment en què uns individus ruixaven els agents amb extintors, provocant el caos.

11 mesos de condemna i un judici pendent

Adrián M. complia condemna d’11 mesos a la presó de Lledoners per un allunatge a un concessionari. La pena se li acabava el 2023. Cal dir però, que també estava pendent d’un judici per una altra causa, en la qual estava acusat presumptament de robar a l’interior d’un domicili. Tanmateix, el jove va decidir que no volia esperar a complir la sentència, i va ordir un pla que fugir.

La visita al dentista va ser el moment perfecte per dur-lo a terme. I amb previsió ja s’havia autolesionat els canells per tal que les manilles no li poguessin anar tant estretes com és habitual. Va necessitar però l’ajuda d’almenys dos còmplices. Un, el que va anar per darrere dels agents i els va agredir. L’altre, el que l’esperava amb el cotxe en marxa en un carrer paral·lel de la Rambla.

Justament, els dos còmplices van ser els primers a ser detinguts. I és que el dispositiu dels Mossos per trobar-los va ser exhaustiu. El 18 d’abril, al vespre, els Mossos van localitzar el primer dels amics. Es trobava al Pont de Vilomara i Rocafort, a la comarca del Bages; mentre que el segon còmplice va córrer la mateixa fi el 25 d’abril. Des d’aleshores, el cos policial català seguia la pista a Adrián M. però no ha estat fins aquest dia 8 de juny que l’han pogut retenir de manera definitiva.

Més notícies
El pres fugit a Terrassa | Cedida
El pres fugit a Terrassa, localitzat i arrestat
Notícia: El pres fugit a Terrassa, localitzat i arrestat
Comparteix
Adrian M. va protagonitzar una de les escapades més espectaculars mai vistes a la ciutat amb l'ajuda de dos còmplices
El pres fugit a Terrassa desitja bon divendres
Notícia: El pres fugit a Terrassa desitja bon divendres
Comparteix
El reclús ja va penjar una fotografia a les xarxes amb la paraula "libertad" hores després de la fugida
Aquest és l’extens perfil delictiu del pres que s’ha fugat a Terrassa
Notícia: Aquest és l’extens perfil delictiu del pres que s’ha fugat a Terrassa
Comparteix
El març de 2021 va ser processat per una temptativa d'homicidi
El cotxe dels Mossos tocat | Mossos
Troben a Rubí el cotxe del pres fugat a Terrassa
Notícia: Troben a Rubí el cotxe del pres fugat a Terrassa
Comparteix
Podria haver-hi més d'un còmplice en l'acció a la Rambla de Terrassa

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anonimo a juny 10, 2022 | 22:48
    Anonimo juny 10, 2022 | 22:48
    Ala aver 10 añitos más en la carcel

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa