MónTerrassa
Una norantena de productes de venda ambulant comissats a Terrassa
  • CA

Una norantena de productes de venda ambulant han estat comissats a Terrassa. L’operatiu es va dur a terme aquest passat dissabte, dia 26 de novembre, cap a tres quarts de set de la tarda (18.40h). Diverses dotacions de la Policia Municipal de Terrassa es van desplegar per a l’entorn del Portal de Sant Roc, entre carrer Major i Rambla d’Ègara.

El dispositiu va acabar amb prop de 90 productes requisats. En detall, van ser un total de 46 bosses de mà, 9 samarretes, 28 samarretes d’equips de futbol i 8 pantalons també de futbol. A més, un dels venedors que es van poder aturar va quedar investigat per un presumpte delicte de venda il·legal, i de productes presumiblement falsificats.

Un control esporàdic i complex

El Portal de Sant Roc és d’un dels “punts negres” més habituals en què hi ha més presència de venedors ambulants. La Policia Municipal de Terrassa realitza periòdicament controls aleatoris, en els quals sempre acaben comissant material. Aquests controls solen venir després de rebre queixes dels comerciants del barri -acostuma a ser els mesos de rebaixes i en campanyes de Nadal- cansats de tenir l’estesa de productes al davant de les seves botigues, productes que sovint son falsificats, i que a més es troben a preus irrisoris comparats en els llocs físics.

Un altre lloc força habitual on té lloc aquest tipus de dispositius de control és al Mercadal Martí l’Humà, especialment en èpoques de major afluència. Aquest mateix 2022 se n’han realitzat almenys en tres ocasions i en totes elles s’han acabat enduent piles de roba falsificada i denuncies als paradistes.

Hi ha d’altres zones de la ciutat on la venda ambulant també hi és present, com a Ca n’Anglada a la zona més nord. Tanmateix, la venda ambulant és molt difícil de control i ja gairebé impossible d’eradicar. No només hi ha venda de peces de roba, actualment s’han trobat casos on amb furgonetes no preparades per aquesta finalitat, es distribueix menjar. També hi ha zones on es poden trobar petits electrodomèstics o gadgets. Tot un ampli ventall de productes, la gran majoria dels quals de dubtosa procedència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa