MónTerrassa
Decomissades peces de roba falsificades en una parada del Mercadal
  • CA

Gran decomís al mercadal de Martí l’Humà de Terrassa de peces de roba que serien falsificades. Els fets van tenir lloc aquest dimecres, dia 19 de gener, pocs minuts abans de les onze del matí. Va ser la mateixa patrulla de la Policia Municipal de Terrassa que estava fent el servei ordinari al recinte qui va observar una parada amb una gran quantitat de roba d’una marca comercial concreta. Això els va fer sospitar i es van acostar a parlar amb el responsable de la parada. Finalment, després d’entrevistar-lo, l’home els va reconèixer que la roba era falsificada.

Davant d’aquesta informació, els agents van procedir a retirar-la. En total, es van decomissar 124 dessuadores i 39 pantalons, els quals han quedat sota custòdia policial a la comissaria de l’avinguda de les Glòries Catalanes. Per la seva banda, el responsable de la parada ha quedat denunciat administrativament.

Així mateix, la Policia Municipal ha procedit a comunicar a la marca comercial afectada per aquesta venda, per tal que decideixi si emprèn accions legals contra el paradista, que ha quedat acusat d’un presumpte delicte contra la propietat industrial (delicte tipificat al Codi Penal que implica reproduir, plagiar, distribuir o comunicar públicament una obra sense l’autorització del titular del producte, i que es pot castigar amb penes de presó i multa econòmica).

El Mercadal de Martí l’Humà té lloc tots els dimecres de l’any a l’avinguda de Béjar de Terrassa (al barri de Sant Pere Nord), de nou del matí a una del migdia. En les més de 300 parades ubicades al llarg del vial s’hi poden trobar de roba i calçat, artesania, productes de drogueria, llibreria, música i alimentació, entre d’altres. Durant la pandèmia, l’activitat es va veure afectada i limitada, tant en el nombre de paradistes com en l’accés a la zona habilitada. Ara però, funciona amb plena normalitat i al 100%.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa