MónTerrassa
Roba falsificada en una parada del Mercadal de Terrassa
  • CA

Un cop més s’ha detectat roba falsificada en una parada del Mercadal de Terrassa. La Policia Municipal de Terrassa va localitzar aquest dimecres, dia 1 de juny, un estand que venia diverses peces de roba falsificades en el recinte del mercadal de Martí l’Humà, a l’avinguda Béjar de Terrassa. La intervenció va tenir lloc a la una del migdia.

Agents que feien el servei de vigilància habitual per a la zona, van observar una gran quantitat de peces de marca en una de les parades. En aproximar-s’hi, la dotació va poder comprovar que hi havia 36 calçotets, 12 camises i 12 pantalons curts de marques falsificades sobre el mostrador. A més, el venedor s’havia esfumat. Els agents van procedir a aixecar l’acta d’intervenció i van requisar totes les peces. Un cop a comissaria aquestes passen al dipòsit policial, on posteriorment han de ser destruïdes.

Els venedors que ofereixen peces falsificades s’exposen no només a una multa administrativa sinó que poden acabar sent acusats d’un delicte contra la propietat industrial si la marca original decideix emprendre accions legals contra ells. D’aquesta manera, poden ser castigats amb penes de sis a dos anys de presó, i amb una multa de dotze a vint-i-quatre mesos. Si es venda al per menor, la multa es redueix de tres a sis mesos.

Dos intervencions més aquest any

Aquest any, la Policia Municipal ja ha realitzat diverses operacions similars. La darrera, va tenir lloc a finals del mes de març. Aleshores es va trobar una parada que tenia gairebé 150 peces de roba falses, totes elles eren samarretes. Evidentment, totes elles van ser intervingudes.

També va passar a finals del mes de gener, quan la patrulla va observar una parada amb una gran quantitat de roba de la marca Nike. Després de parlar amb el responsable de la parada, aquest va confessar que el més d’un centenar de dessuadores i una quarantena de pantalons eren falsificats. L’home va quedar denunciat administrativament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa