MónTerrassa
Missatge de tranquil·litat a Les Fonts després del presumpte segrest

Els cossos de seguretat han volgut llançat un missatge de tranquil·litat al veïnatge de Les Fonts després del presumpte segrest i violació d’una noia en una de les barraques situades per damunt de les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), en una boscosa i de difícil accés. Aquest mateix dilluns, dia 12 de desembre, la Policia Municipal de Terrassa i Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica de Seguretat de Terrassa realitzaran una reunió amb l’Associació de Veïns de Les Fonts motivada per aquest succés, en el qual es preveu “copsar els neguits dels veïns i alhora fer un feedback sobre el què ha passat”.

“Les Fonts és un barri molt tranquil, i no hem notat en cap cas un increment de fets delictius que ens donin peu a preocupar-nos, ni que hagi de preocupar als veïns”, ha subratllat l’Intendent Major de la Policia Municipal de Terrassa, Antoni Flores. Des del cos de Policia Municipal asseguren que es tracta “d’un element concret sense cap relació amb la seguretat en general del barri”.

Víctima i segrestador havien estat parella

Per la seva banda, el cap de l’ABP de Terrassa de Mossos d’Esquadra, Marc Caparrós, ha volgut posar èmfasi en què “entenc la inquietud de la ciutadania pel missatge que s’ha transmès des de diversos mitjans de comunicació però no és ben bé el què ha passat ni com”. Malgrat que ha assegurat que no es pot entrar en detalls ja que la investigació continua oberta, sí que ha recalcat que “sembla que entre la víctima i el presumpte segrestador hi havia una relació sentimental prèvia, es coneixien, havien estat parella des de feia temps, i les circumstàncies que envolten tota aquesta situació, sense voler baixar-ne la gravetat, no són les que en un principi semblaven”.

En aquest sentit, ha recordat que el jutge del jutjat d’Instrucció 4 de Terrassa, situat a la rambleta del Pare Alegre, ha decretat llibertat provisional amb càrrecs per al presumpte segrestador i violador de la noia. “El jutge no ha vist cap circumstància extraordinària que envolti tot aquest cas, i només ha decretat una ordre d’allunyament de la víctima”, i ha afegit “estem veient quines circumstàncies reals envolten el segrest, com es va produir i què va passar. No descartem en cap cas que hi hagués coacció ni agressió sexual però cal posar-ho en un context de coneixença i d’una relació de parella prèvia”, ha apuntat. En aquest sentit, a partir d’ara, serà un jutjat de violència masclista qui determini els passos a seguir.

Des de Territori i Sostenibilitat, la tinenta d’alcalde Lluïsa Melgares ha exposat que en aquest darrer any s’ha obert un expedient a tots els responsables que tenen una barraca en aquesta zona i que tant aviat com s’acabi el procés administratiu es procedirà a desmantellar el campament d’aquells que es troben allà de manera il·legal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa