MónTerrassa
Força una porta “antiocupa” i és denunciat per desobediència i tenir droga
  • CA

Un home va ser enxampat forçant una porta antiocupa d’un habitatge al barri de Torre-sana a Terrassa ahir a la tarda. La Policia Municipal de Terrassa va localitzar l’home a l’interior de l’habitatge i va ser denunciat per un presumpte delicte d’usurpació, danys i desobediència, a més de ser denunciat per tinença de drogues.

Els fets van tenir lloc quan faltaven alguns minuts per tres quarts de set de la tarda d’ahir dijous 10 de novembre en un habitatge situat als voltants del carrer de Segòvia. Un veí de la zona va veure com un home havia forçat una porta i va avisar a la Policia Municipal de Terrassa. Aquests, en rebre l’avís, es van dirigir fins al lloc que els hi havia indicat el testimoni i van observar que una porta antiocupa havia estat forçada i van localitzar a l’home a l’interior de l’habitatge.

Tot seguit van escorcollar l’home, i li van trobar una peça d’haixix a sobre. L’home va ser denunciat per un presumpte delicte d’usurpació, danys i desobediència. També va ser denunciat per tinença d’estupefaents.

Detinguts per dur més de 3 kg d’haixix i 1.000€ a sobre a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar dues persones que duien a sobre més de 3 quilograms de substàncies estupefaents i més de 1.000 euros el passat dilluns. Els fets van tenir lloc a tres quarts d’una de la matinada a l’avinguda del Vallès. Dues dotacions de la Policia Municipal van observar com tres persones que hi havien al costat d’un vehicle fugien corrents en adonar-se de la seva presència.

Els agents van interceptar dos dels fugitius i d’ells va tirar a terra una bossa amb la intenció de desfer-se d’ella. A l’interior hi havia set porcions d’haixix, i ha dins del vehicles hi havia diverses porcions més, sent el pes total de la droga localitzada de 3.684 grams Finalment, en fer l’escorcoll dels dos sospitosos, els agents van trobar 1.030 euros en efectiu. Tots dos sospitosos van ser detinguts i traslladats a les dependències policials, passant a disposició judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa