MónTerrassa
Enxampats a Terrassa amb més de 3 quilos d’haixix i 1.000 euros en efectiu
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va enxampar dues persones que duien a sobre més de 3 quilograms de substàncies estupefaents i més de 1.000 euros, la matinada d’aquest dilluns. Els homes van intentar fugir en veure la policia, però els agents els van aturar i van acabar detinguts. Concretament, duien a sobre 3.684 grams d’haixix i 1.030 euros en efectiu.

Els fets van tenir lloc a tres quarts d’una de la matinada del passat dilluns 7 de novembre a l’avinguda del Vallès de Terrassa. Dues dotacions de la Policia Municipal que es trobaven fent vigilància preventiva pels voltants de la zona van observar com tres persones que hi havien al costat d’un vehicle fugien corrents en adonar-se de la seva presència.

Van intentar desfer-se de la bossa amb els 3 quilos d’haixix

En veure-ho, els agents van interceptar dos dels fugitius. Un d’ells, en veure’s atrapat, va tirar a terra una bossa amb la intenció de desfer-se d’ella. Així doncs, la patrulla va recollir la bossa que havia llençat i va comprovar què hi havia a l’interior: set porcions d’haixix preparades per a la seva distribució.

Tot seguit, van procedir a inspeccionar el vehicle d’on havien sortit corrents, i van localitzar diverses porcions més, sent el pes total de la droga localitzada de 3.684 grams.

Finalment, en fer l’escorcoll dels dos sospitosos, els agents van trobar 1.030 euros en efectiu. Tots dos sospitosos van ser detinguts i traslladats a les dependències policials, passant a disposició judicial.

Denunciades per un grafiti i per dur armes blanques a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va enxampar dues persones fent un grafiti en un lloc no habilitat al centre de Terrassa ahir dilluns a la nit. Una d’elles, a més, duia a sobre dues armes blanques. Els agents van denunciar les dues persones, una per pintar a la paret i l’altre per tinença d’armes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Haix a novembre 10, 2022 | 00:04
    Haix novembre 10, 2022 | 00:04
    I de la nau del cigronet sabem alguna cosa?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa