MónTerrassa
Difonen la imatge de sis dels assassins de les germanes de Terrassa
  • CA

La policia de Punjab de Gujarat ha difós la imatge de sis acusats implicats en l’assassinat de les dues germanes pakistaneses residents a Terrassa, detinguts 24 hores després de cometre el crim. Segons informen, els acusats arrestats son els dos marits, un oncle i els germans, entre els quals es troba l’autor intel·lectual del crim. La policia pakistanesa busca encara un setè individu implicat en aquesta atrocitat.

Les dues noies es deien Aneesa Abbas i Arooj Abbas, tenien 24 i 21 anys respectivament, i les dues residien a Terrassa. Les dones van ser assassinades amb un tret al cap mentre dormien per estar en contra del matrimoni forçat amb dos dels seus cosins i negar-se a portar a Espanya els seus marits. Segons ha pogut saber aquest mitjà, el pare viu al barri de Sant Pere Nord.

Les noies s’havien casat amb dos cosins fa un any per un acord en contra de la seva voluntat, i intentaven separar-se dels seus marits. D’una manera que es desconeix, la família les va convèncer per desplaçar-se fins a Pakistan, una trampa per enredar-les i poder cometre el crim.

Un crim “d’honor”

Allà, les germanes van ser assassinades, suposadament per “honor”, una pràctica patriarcal d’assassinat per “netejar l’honor de la família“. La policia pakistanesa explica que primer les van torturar, i posteriorment, les van matar amb un tret al cap mentre dormien, segons declaracions a l’agència Efe de Nauman Hassan, portaveu del cos local de seguretat. A qui s’atribueix com a gran responsable del crim és el germà, Shehryar Abbas.

Van tancar la mare de les víctimes en una habitació

Durant el viatge, les dues noies anaven acompanyades de la seva mare, qui no estava d’acord en matar-les i va intentar evitar-ho. Així doncs, els acusats la van tancar en una habitació, des d’on va poder escoltar com es cometia l’assassinat de les seves filles. Un cop consumat el crim, no ho va denunciar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa