MónTerrassa
Batuda policial contra la venda ambulant a Terrassa
  • CA

Batuda policial contra la venda ambulant a Terrassa. Divendres de la setmana passada, dia 27 de gener, es va dur a terme un ampli dispositiu en un carrer del barri de la Plaça Catalunya – Escola Industrial. L’operació va anar a càrrec de la Unitat de Delinqüència Urbana i Informació de la Policia Municipal de Terrassa. Des de feia temps que els veïns havien presentat queixes per la venda ambulant no autoritzada que s’estava duent a terme al carrer del Doctor Pearson. Lamentaven que no només es tractava d’una activitat irregular sinó que també generava sensació d’inseguretat.

Així que, aquest divendres, agents del cos de seguretat de la policial local van desplegar-se des de la carretera Castellar i fins a l’avinguda de Barcelona. Durant la intervenció, el vial va quedar tallat a la circulació. Diverses persones que estaven duent a terme la venda ambulant van quedar identificades. Tots els productes que s’estaven exhibint van quedar requisats. En total, l’operatiu es va saldar amb 15 telèfons mòbils, un GPS i 6 tauletes comissades. També es van denunciar tres persones per incompliment de les ordenances municipals.

Diferents punts calents de venda ambulant a Terrassa

El doctor Pearson és un dels llocs que es té constància que habitualment es produeix el mercat de venda ambulant. No és l’únic. Uns metres més a l’est, a Ca n’Anglada, a la zona més nord, també és un dels punts conflictius. Fins i tot, en ple Centre de la ciutat és de tots conegut la presència de venedors al Portal de Sant Roc, amb les seves mantes esteses plenes de bosses, mocadors o samarretes. Tanmateix, des dels cossos de seguretat asseguren que la venda ambulant és molt difícil de controlar i ja gairebé impossible d’eradicar. L’únic que es pot fer és incrementar el patrullatge per aquestes zones, més de manera dissuasòria que efectiva.

I és que també en espais que representa que estan regulats, com el Mercadal de Martí l’Humà, periòdicament es detecten parades que venen productes falsificats. Actualment, ja no només estem parlant de venda de peces de roba, també de petits electrodomèstics i dispositius informàtics. Fins i tot s’han trobat casos on amb furgonetes no preparades per aquesta finalitat, es distribueix menjar. Tot un ampli ventall de productes, la gran majoria dels quals de dubtosa procedència.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joana a gener 31, 2023 | 10:27
    Joana gener 31, 2023 | 10:27
    Just al davant de la mesquita islàmica. Quina casualitat, no? Terrassa cada vegada més tercermundista. Més africana. Gaudeixin del seu vot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa