MónTerrassa
Nova crema de contenidors a Terrassa
  • CA

Terrassa ha vist com aquest diumenge, 24 d’octubre, de matinada, tornava a cremar-se una bateria de contenidors. L’incendi ha tingut lloc a l’avinguda de Josep Tarradellas, a tocar de la plaça de les Magnòlies, al barri de Can Boada del Casc Antic. Els serveis d’emergències han rebut l’avís cap a tres quarts de cinc de la matinada d’un veí que havia vist les flames. Una dotació dels Bombers de la Generalitat s’ha desplaçat fins al lloc per extingir el foc. Malgrat que amb prop de mitja hora, ja estava apagat, no s’han pogut salvar tres contenidors, que han quedat totalment calcinats. No s’han produït danys personals ni cap element més ha resultat cremat.

Aquest mes d’octubre s’han produït diverses incendis amb contenidors afectats a la nostra ciutat. A principis de mes, els serveis d’emergència es van haver de mobilitzar per socórrer diferents focs. El primer va tenir lloc també a Can Boada Casc Antic, en concret al carrer General Moragues, on van calcinar-se dos contenidors, un de plàstic i l’altre d’orgànica. Poc després, els Bombers van rebre avís al passeig 22 de juliol, on les flames cremaven dos contenidors més i on un cotxe, aparcat al costat de la bateria, havia també resultat cremat. Això va passar el 3 d’octubre.

Cinc dies després, el 8, va tornar a ser una nit molt dura pels Bombers ja que es van cremar fins a set contenidors i quatre vehicles. L’incendi més gran va tenir lloc al carrer de l’Ancianitat, al barri de Poble Nou-Zona Esportiva on van cremar la bateria sencera de quatre contenidors i van quedar tres cotxes afectats. Poc després, un contenidors més va quedar calcinat a la carretera Rellinars. I encara aquella nit n’hi va haver un altre, al carrer Monturiol, al barri de Sant Pere, on dos contenidors més i un cotxe van quedar afectats per les flames.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa