MónTerrassa
VÍDEO | Matinada d’incendis a mobiliari urbà a Terrassa
  • CA

Matinada molt moguda per als serveis d’emergència de Terrassa per la proliferació de petits incendis en diferents zones de la ciutat. El telèfon d’emergències 112 ha rebut el primer dels avisos pocs minuts després d’un quart de tres de la matinada d’aquest diumenge, 3 d’octubre. L’alerta feta per un veí provenia de l’avinguda Santa Eulàlia on s’havia incendiat una paperera. El foc ha estat extingit sense causar danys més importants.

Cap a tres quarts de cinc de la matinada, però, els Bombers han tornat a rebre un alerta d’incendi. En aquesta ocasió l’avís provenia del carrer General Moragues, a l’alçada del número 40, a tocar de la Ronda de Ponent, dins del barri de Can Boada Casc Antic. Segons han confirmat fons dels serveis d’emergència a Món Terrassa, en aquesta intervenció s’haurien calcinat dos contenidors, un corresponent al plàstic i l’altre d’orgànica.

I encara hi ha hagut una tercera intervenció on s’han hagut de mobilitzar els Bombers de la Generalitat. Aquest cop, casualitat o no, a pocs metres d’on havia passat la segona. Cap a tres quarts de sis de la matinada, l’avís s’ha rebut del passeig 22 de juliol, a l’alçada del carrer 110, entre els carrers Josep Trueta i Bretón, al barri de Ca n’Aurell. Ha estat un particular qui ha informat que s’estava produint un incendi en una bateria de contenidors, ubicada molt a prop de les vies del tren de Renfe. Les flames han afectat a dos dels contenidors, i la radiació d’escalfor ha acabat danyat lleument un vehicle que es trobava estacionat al costat. Per sort, els contenidors no es trobaven al costat on no hi havia edificis ja que la flamarada ha estat espectacular. Ha estat apagat passades les sis de la matinada però no s’han pogut salvar els contenidors.

Imatges cedides a Món Terrassa, captades per la persona que ha avisat els bombers en veure l’incendi:

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere Pérez a octubre 04, 2021 | 09:08
    Pere Pérez octubre 04, 2021 | 09:08
    En plaça Lluis Companys han canviat contenidors del costat plaça a sota les vivendes. Ja va haver un incendi al maig que va afectar a 2 cotxes i també a vivendes i ningú es vol fer responsable. Si l'Ajuntament no pren mesures, com a mínim no permetre aparcar cotxes al costat dels contenidors, també es responsable.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa