La matinada d’aquest divendres 8 d’octubre de 2021 ha estat dura i amb molta feina pels Bombers de la Generalitat, i és que amb poca estona han cremat a Terrassa una gran quantitat de contenidors d’escombraries I, a més els cotxes situats a prop o al costat s’han vist afectats per les flames.

En total, han estat set els petits incendis en contenidors i quatre vehicles a la capital egarenca. La gent que ha escoltat sirenes a primera hora d’aquest divendres, i que s’ha llevat, ja té la resposta a les preguntes. I tot s’ha concentrat en poc més d’un quart d’hora, i en tres carrers diferents, però prou propers.

Els Bombers de la Generalitat han rebut el primer avís a les 2.40, i els fets han passat al carrer de l’Ancianitat. En aquest espai han cremat els contenidors de recollida selectiva de vidre, el de paper, el de materials genèrics i el de matèria orgànica. Els cotxes afectats han estat un total tres, tots en el costat dret. Els Bombers de la Generalitat hi han enviat dues dotacions.

El segon petit incendi s’ha produït només deu minuts més tard, a tres quarts i cinc de tres de la matinada. La zona afectada s’ha situat a la carretera de Rellinars, número 203. Aquí, s’ha cremat un contenidor de vidre i hi han actuat dues dotacions

I a les 2.56 els Bombers també han hagut de desenvolupar la seva feina a carrer de Monturiol, 29. Els contenidors cremats eren el de paper i el de material genèric. S’ha cremat tota la part davantera d’un cotxe, inclosa la part del motor. Els Bombers hi han dedicat una dotació.

La Nit de Contenidors cremats i cotxes afectats s’ha repetit a altres indrets de Catalunya com Manresa, Badalona, Sabadell, l’Hospitalet de Llobregat i Mataró. A Girona, s’ha cremat una tanca vegetal.

Nou comentari