MónTerrassa
Nous detalls sobre l’apunyalament d’un home a Terrassa
  • CA

Ja se saben nous detalls sobre l’apunyalament d’un home a Terrassa. La sang va esquitxar algunes parets i avui encara es podia veure. Els Mossos d’Esquadra continuen la investigació per l’apunyalament d’ahir a dos quarts de nou del vespre al carrer de la Cisterna, a la plaça del Turó de l’Argila, han confirmat a Món Terrassa. Per ara, indiquen fonts de la policia catalana, encara no hi ha cap persona detinguda. Guillem Ramos Salvat, de El Caso, aporta alguna novetat més. Explica que segueix la recerca del jove que va clavar set ganivetades a un home al mig del carrer a Terrassa, en ple barri Centre, un fet que va trasbalsat tot el veïnat, que va veure com la zona s’omplia de serveis d’emergència. Agents de la Policia Municipal de Terrassa van ser els primers en arribar al lloc i en protegir l’escena i els Mossos d’Esquadra van fer la primera assistència al ferit. L’agressor va fugir, però no se sap en quina direcció.

Els fets

Pel que es coneix, la persona ferida és un noi jove. Segons va poder confirmar Món Terrassa de fonts policials, la víctima va ser atacada aamb un arma blanca. La víctima hauria rebut diverses punyalades, una de les quals hauria estat al coll, i que per aquest motiu el ferit es trobaria en estat greu. La investigació continua oberta per esbrinar quin ha estat el motiu, tot i que alguns veïns aue erewn presents a la zona van deixar entreveure que hauria estat la conseqüència d’una baralla entre dues persones.

La víctima va ser atesa pels equips mèdics del SEM i posteriorment va ser traslladada a un centre hospitalari egarenc i ara per ara es desconeix quin és el seu estat de salut. Els fets passen un dia més tard que en una casa del barri de Torre-sana es detectés el cos sense vida d’un home, amb indicis clars d’haver estat una mort violenta.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a febrer 24, 2022 | 11:32
    Joan febrer 24, 2022 | 11:32
    La víctima, cabell arrissat, negre, té uns 30 anys i és d’origen magrebí. "Es parla d’una venjança“, ha explicat un veí. Un altre ha referit els conflictes que es generen en una casa okupada pròxima, “en la qual es fan tripijocs amb droga”. Un altre cas aïllat.....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa