MónTerrassa
L’home trobat a Torre-sana de Terrassa, colpejat fins a la mort
  • CA

L’autòpsia ha trobat indicis de criminalitat en la mort d’una persona ahir en una casa de Torre-sana. Ho ha explicat el periodista de ElCaso.cat Guillem Ramos Salvat en una piulada a Twitter. Apunta que va ser colpejat fins a la mort. Sembla que es descarta la utilització d’una arma de foc. Sí que s’ha confirmat que és un home. Tanmateix, no se sap encara quan temps feia que havia perdut la vida. El cos no presentava excessius símptomes de descomposició. La policia catalana manté obertes, ara per ara, totes les línies d’investigació. No es descarta que sigui un crim del submón en què podria moure’s l’home mort.

Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Nord investiguen la mort d’aquesta persona al barri terrassenc, situat a tocar del Cementiri Municipal. Avui hi tenien agents treballant sobre el terreny.

L’hora en què el van trobar

L’hora de la troballa sí que ja ha estat confirmada per fonts de la policia catalana. Pels volts de les cinc de la tarda del dilluns 21 de febrer, els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de la troballa d’un cos en una casa del barri de Torre-Sana de la capital de la comarca del Vallès Occidental. Un cop s’hi van desplaçar, els agents van trobar el cos sense vida d’un home. Els efectius de la DIC de la Regió Metropolitana Nord s’han fet càrrec de la investigació, per esclarir les circumstàncies dels fets.

La casa és cantonera i de planta baixa, i se situa al número 62 del carrer de Burgos, entre els carrers de Ciudad Real i de A Corunya, i està plena de grafits a les parets. L’immoble presenta un mol mal estat de conservació i té en un mur un cartell que posa “En venda”. També hi ha un candau a la porta i cinta de la Policia Municipal de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa