MónTerrassa
Apunyalen un jove al mig d’un carrer de Terrassa
  • CA

Un jove ha estat apunyalat aquest dimecres al vespre en un carrer de Terrassa. Els fets haurien tingut lloc cap a un quart de nou al carrer de la Cisterna, a la seva part sud, l’alçada de la carretera Montcada, al barri del Centre. Segons ha pogut confirmar Món Terrassa de fonts policials, la víctima seria un noi jove que hauria estat ferit per arma blanca. Les sirenes de cotxes policials i d’emergències han alertat els veïns de la zona, de la Rambla i del carrer de Galileu, per on han baixat a tot drap.

Fonts properes al cas han explicat a l’agència de notícies ACN que la víctima hauria rebut diverses punyalades, una de les quals hauria estat al coll, i que per aquest motiu el ferit es trobaria en estat greu. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) no ha confirmat aquesta informació. Agents dels Mossos d’Esquadra s’ha personat al lloc i ha precintat la zona. La investigació continua oberta per esbrinar quin ha estat el motiu, tot i que alguns veïns apunten que hauria la conseqüència d’una baralla entre dues persones. El cos policial català també està buscant l’autor de l’agressió. Les marques de la baralla són presents en aquest tram del carrer de la Cisterna. En una paret es poden veure les marques de sang que ha deixat la persona ferida.

Traslladada a un centre hospitalari de la ciutat

La víctima ha estat atesa pels equips mèdics del SEM i posteriorment ha estat traslladada a un centre hospitalari egarenc i ara per ara es desconeix quin és el seu estat de salut. Els fets passen un dia més tard que en una casa del barri de Torre-sana es detectés el cos sense vida d’un home, amb indicis clars d’haver estat una mort violenta. Les primers hipòsesis apunten que no s’haurien emprat armes de foc. Hauria mort com a conseqüència de cop repetits.

La paret d’una façana del carrer Cisterna ha quedat esquitxada per la sang | Laura Gómez

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Emili a febrer 24, 2022 | 09:11
    Emili febrer 24, 2022 | 09:11
    Quina ciutat més multicultural, acollidora i okupada ens ha quedat. Després es pregunten per què puja la extrema dreta amb el seu discurs populista. MonTerrassa no censureu els comentaris. Llibertat d'opinió Llibertat de premsa Llibertat d'expressió

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa