MónTerrassa
Intent de robatori en una altra botiga del carrer Font Vella
  • CA

Aquest dimarts, 11 de gener, de matinada, un nou establiment del carrer Font Vella de Terrassa ha estat víctima d’un intent de robatori. Es tracta de Fukuro East Asian Gourmet, ubicat al número 65, entre els carrers Cardaire i Sant Pau, en ple Centre de Terrassa, un establiment dedicat a la cuina asiàtica, amb productes exclusius per als amants de la gastronomia japonesa, coreana o xinesa. El local ha obert recentment les seves portes i ofereix un producte únic a la nostra ciutat.

Aquest dimarts, el propietari de la botiga s’ha trobat amb la desagradable sorpresa d’un dels vidres de l’aparador escardat i amb un forat en la part inferior. La trencadissa era evident, tant a fora al carrer com a dins del local, amb trossets de vidre a terra. Segons ha manifestat a Món Terrassa, els fets han estat reportats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Terrassa, els quals han obert una investigació. Per sort, ha quedat tot en només un “intent”, ja que l’autor o autors han acabat desistint després de veure que el vidre era extremadament reforçat i costava horrors anar trencant-lo. Només han pogut fer un petit espai, impossible de fer-hi passar ningú i accedir als productes que hi havia a l’interior. El propietari ha volgut donar a conèixer aquest incident específicament per alertar la resta de comerciants del carrer i, per extensió, també del barri, i perquè es prenguin mesures per incrementar la vigilància per evitar altres intents o robatoris en establiments.

Vidre trencat a l’establiment d’alimentació Fukuro Gourmet | Cedida

No és l’únic robatori o intent de robatori que ha tingut lloc aquesta mateixa setmana al carrer Font Vella. Dilluns, Món Terrassa es feia ressò que uns metres més avall, al número 37, el negoci de Hello Nails patia la irrupció d’un lladre el mateix dilluns de matinada. Un individu havia trencat al vidriera per poder entrar a robar. En aquesta ocasió, va aconseguir accedir i endur-se els diners de la caixa registradora. La investigació també córrer a càrrec dels Mossos d’Esquadra, que tenen una descripció de l’individu.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Salva a gener 11, 2022 | 16:22
    Salva gener 11, 2022 | 16:22
    "amb productes EXCLUSIUS per als amants de la gastronomia japonesa, coreana o xinesa. (...) ofereix un PRODUCTE ÚNIC a la nostra ciutat". Em pregunto si "el supermercat" ha tornat a pagar publicitat o bé aquestes frases han estat un detall del diari després del publi-reportatge de fa una o dues setmanes.
    • Icona del comentari de: Jose a gener 11, 2022 | 21:50
      Jose gener 11, 2022 | 21:50
      ¿Això és el que preocupa a tu?, quina ciutat més maca està quedant ...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa