MónTerrassa
Nou supermercat de menjar asiàtic a Terrassa
  • CA

Terrassa compta des de fa unes setmanes amb un nou supermercat, però no un qualsevol, sinó un especialitzat en menjar asiàtic. Es diu Fukuro East Asian Gourmet, i com el nom indica ofereix productes -considerats de qualitat o per paladars exquisits- de l’est del continent asiàtic. Es troba ubicat al carrer Font Vella, número 65, just en l’encreuament de carrers amb Sant Pau, Cardaire i Puig Novell, en un lloc estratègic i de molta visibilitat. A més, gaudeix un gran aparador que permet que des de fora es pugui contemplar un bon assortit de productes, xafardejar què hi ha i decidir si entrar o no. El local havia estat ocupat durant molts anys i panys per una botiga de maletes i complements.

Fukuro East Asian Gourmet (encara amb la pàgina web en construcció) vol oferir tot tipus de productes que normalment no es troben en la resta de supermercats tradicionals procedents sobretot de Japó, Xina o Tailàndia. Dins d’aquest ampli assortit hi trobem des del té matcha (un té verd que es fa servir en la cerimònia del té al país nipó) fins als últimament molt de moda yakisoba (un plat japonès de pasta fregida -tallarines-). També es pot degustar els mochis (una preparació culinària japonesa feta d’arròs glutinós cuit) o el curry thai (pasta tailandesa a base de verdures, fruites o herbes); a més del ramen (plat tradicional xinès de fideus bullits) o el kinchi (plat coreà a base de col). Sense oblidar les verdures com les algues nori o les tavelles verdes de soia verda, conegudes com a edamame. A més de trobar-hi diversos condiments, salses i snacks.

El supermercat gourmet està tenint molt bona acollida pels primers amants d’aquest tipus de gastronomia ja que fins ara no es trobava de manera tant extensa a la nostra ciutat.

El nou establiment Fukuro East Asian Gourmet a Terrassa | Lluïsa Tarrida

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Eduard a gener 02, 2022 | 18:07
    Eduard gener 02, 2022 | 18:07
    És un supermercadET. A Barcelona hi ha botigues de menjar xinès més grans que aquesta i ningú en diu supermercat. Però vaja, que està bé, que la gent del centre tindrà més pijadetes a l'abast :)
    • Icona del comentari de: Emilio Soler a gener 04, 2022 | 00:48
      Emilio Soler gener 04, 2022 | 00:48
      Supermercat és la nomenclatura que es fa servir per aquest tipus de botiga. A mes amb productes de cualitat. És una bona oferta gastronòmica. No sempre la aburrida, roba, calçat i complements. Què està saturat el centre.
  2. Icona del comentari de: Ferran Riera a gener 02, 2022 | 18:55
    Ferran Riera gener 02, 2022 | 18:55
    Tota la raó!
  3. Icona del comentari de: Pau a gener 03, 2022 | 10:15
    Pau gener 03, 2022 | 10:15
    Totalment d'acord. Ja cansa sempre el tracte que tenen amb les botigues exclusivament del Centre. Els "reporters" haurien de sortir més sovint dels quatre carrers del Centre i informar també del les botigues que obren a la resta de la ciutat. El centre: notícies d'inauguracións de bitigues Resta: notícies de robatoris, incendis i accidents exclusivament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa