MónTerrassa
Robatori sense samarreta al Hello Nails de la Font Vella de Terrassa
  • CA

Nou robatori al carrer de la Font Vella de Terrassa. En Victor Flores, un dels propietaris del Hello Nails, un negoci situat al número 37, explica que aquesta nit de dilluns, poc més enllà de les 10, un individu ha trencat la vidriera de l’entrada del negoci per robar-hi. Denuncia que ja que son diversos els casos de robatoris en aquesta zona en les últimes setmanes, en llocs com la Joieria Ponsa, gairebé al costat de Hello Nails, la Perfumeria Júlia -repetides vegades- i Intecat, al carrer major i amb el mètode de l’encastament -allunatge- d’un cotxe, el que ha obligat a col·locar carreres per evitar aquests tipus d’accions.

En el cas de Hello Nails, des de l’empresa d’alarmes es va comunicar que a les 10 en punt s’havia detetctat un cop molt fort a la porta. En principi, no semblava res, però tres minuts més tard es confirmava que es tractava d’un robatori. L’autor era un individu que apareixia sense samarreta i amb uns pantalons tipus pirata, que va forçar la caixa registradora i es va endur els diners de les dues últimes setmanes. Tots els indicis mostren que va fugir carrer de la Font Vella amunt. Un dels aspectes que ho fa pensar és que l’individu va deixar la caixa registradora dins d’un contenidor que hi ha a la part nord. Els propietaris vam avisar els Mossos d’Esquadra, que es van desplaçar fins el lloc i ara investiguen els fets.

Hello Nails va obrir les seves portes el 9 de març de 2021. Ara, i de manera temporal, s’ha posat una porta de fusta.

Hello Nails està especialitzada en serveis de bellesa per a mans i peus, i s’ha posicionat com una marca de referència al seu sector.

Va ser fundada a principis del 2018 per dues dones emprenedores a Barcelona, ​​Noelia Gómez i Belén Aventín, que van optar per crear un sistema mixt de centres propis i una xarxa de franquícies especialitzades en l’estètica d’ungles -com el de Terrassa-, que aplica estrictes criteris empresarials i de rendibilitat en la gestió i el tracte amb els clients.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ferran Riera a gener 04, 2022 | 15:16
    Ferran Riera gener 04, 2022 | 15:16
    Tením un greu problema d'inseguretat a Terrassa, polítics que miren cap a un altre costat amagant el problema real que tením. Menys postureos a les xarxes socials, reivindicaciones absurdes y més atenció insolucions als problemes greus con aquests.
  2. Icona del comentari de: Ma del Mar a gener 04, 2022 | 23:43
    Ma del Mar gener 04, 2022 | 23:43
    Buenas noches ,ésto cada vez va a peor ponen franquicias o negocios de más años y en está zona tan céntrica hay más robos es complicado peró tendría qué haber más vigilancia porqué es un desastre, esperemos qué se vaya solucionando en este Año 2022.
  3. Icona del comentari de: Juan a gener 05, 2022 | 09:21
    Juan gener 05, 2022 | 09:21
    No costaría res contractar més policies. Jo vinc de treballar per la nit i no sento seguretat. Vagis per on vagis no hi ha cap personal de seguretat pel carrer , no ho veig normal, així clar que passen coses
    • Icona del comentari de: Anònim a gener 05, 2022 | 19:52
      Anònim gener 05, 2022 | 19:52
      Foteu algo d’una puta vegada que per això existeix la seguretat. Per multar els primers però per altres coses ja veiem que no

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa