MónTerrassa
Indignació per un gos abandonat després de l’incendi en un pis de Terrassa
  • CA

Les xarxes s’han omplert de missatges d’indignació després de conèixer la història de la Chica, un gos que va ser abandonat després de sobreviure a l’incendi que va tenir lloc en un bloc de pisos a Can Boada de Terrassa.

Els fets van tenir lloc aquest diumenge, dia 26 de desembre, cap a les tres de la tarda quan es va declarar un foc en un habitatge ubicat al carrer Sant Ferran, a l’alçada de la ronda de Ponent. El foc s’havia originat en un menjador i les flames i el fum ràpidament van envair tot l’edifici. Els Bombers van procedir a evacuar tots els residents -més d’una trentena-, pel seu propi peu o amb autoescala. Un total de dotze persones van haver de ser ateses per inhalació de fum, totes elles però amb pronòstic lleu i sense que cap requerís ser traslladada amb ambulància a un centre hospitalari.

Però aquestes no van ser les úniques víctimes, perquè entre els residents d’aquell bloc de pisos també hi havia mascotes. Una d’aquestes era la Chica, aquesta petita gosseta, la qual va poder ser rescatada dels Bombers de dins d’un dels habitatges afectats. L’animal va sobreviure però els seus amos no van aparèixer. La van deixar a la seva sort. Va ser una família veïna qui en veure-ho va decidir acollir de manera temporal a casa seva la gossa. Juani Simon va demanar ajuda a través de les xarxes socials per si alguna entitat o ciutadà podia fer-se’n càrrec, tot afegint que és “molt bona, carinyosa i sociable”.

El missatge va començar a circular fins anar a parar a la Plataforma Gossos Terrassa. Va ser així com ràpidament es va mobilitzar l’entitat Rescate Inocencia Animal. Una de les seves integrants, Toñy Flores ha confirmat a Món Terrassa que s’han fet càrrec de la gosseta, “que encara té molta por”. S’ha dut al veterinari perquè l’examini i se n’estàn ocupant. A més, han demanat l’atestat policial per esbrinar els fets i per descobrir si hi havia un altre gos que hauria pogut ser víctima de l’incendi, ja que tenen informacions que apuntarien cap a aquesta direcció.

La Chica va ser rescatada pels Bombers de dins d’un habitatge | Toñy Flores

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa