MónTerrassa
VÍDEO | Dotze intoxicats en l’incendi d’un pis a Terrassa
  • CA

Dotze persones van resultar intoxicades lleus en un incendi en un pis a Terrassa. Els fets van passar aquest diumenge, dia 26 de desembre, cap a tres quarts de tres de la tarda, quan el telèfon d’emergències 112 va rebre un avís d’alerta. Unes flames sortien d’un immoble ubicat en un bloc de pisos de set plantes, més baixos, ubicat al carrer Sant Ferran, a l’alçada de la ronda de Ponent, al barri de Can Boada de Terrassa.

Tres dotacions de la Policia Municipal de Terrassa, fins a set dotacions dels Bombers de la Generalitat i diverses ambulàncies del SEM es van desplaçar fins al lloc. Allà van comprovar que el foc era positiu, i que les flames i la gran columna de fum eren ben visibles. L’origen es trobava al menjador, però els motius es desconeixen, a hores d’ara. Efectius dels Bombers van procedir a evacuar els veïns del bloc, un total de 35 persones, a causa de la gran quantitat de fum que sortia, mentre que vuit van romandre confinats en un primer moment. Poc després, sis d’elles van ser evacuades amb l’autoescala.

Vídeo enregistrat per Oscar Sánchez i cedit a Món Terrassa sobre l’incendi:

Els agents van tallar el trànsit del carrer de Sant Ferran, realitzant tasques de regulació de la circulació, mentre intervenien els Bombers. Una hora després, el foc ja estava extingit. Els Bombers van procedir a ventilar l’escala i a revisar tots els pisos per assegurar-se que no s’hi havien produït afectacions. Un cop la inspecció va estar feta, passades les tres de la tarda, es va deixar que els veïns tornessin a casa seva.

Un total de 12 persones van haver de ser ateses per inhalació de fum, totes elles però amb pronòstic lleu i sense que cap requerís ser traslladada amb ambulància a un centre hospitalari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa