MónTerrassa
Un incendi crema vegetació a Can Trias i el Roc Blanc de Terrassa
  • CA

Un incendi crema una zona de vegetació entre el barri del Roc Blanc de Terrassa i Can Trias. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya treballen actualment per apagar el foc, que s’ha originat en un solar ple de matolls darrera de l’Escola Roc Blanc. Segons informen a Món Terrassa, l’incendi ja està estabilitzat i no consta que cap persona hagi resultat ferida.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’incendi quan passaven pocs minuts d’un quart d’una del migdia (a les 12:19h). El foc ha cremat amb força vegetació del solar ubicat darrera de l’escola, entre el carrer de Pintor Sorolla i el carrer de Sicília. Les flames han deixat una gran columna de fum que s’ha pogut observar des de diferents punts del barri.

Quatre dotacions de Bombers de la Generalitat s’han dirigit ràpidament fins al lloc i han dut a terme les tasques necessàries per apagar el foc. Actualment encara hi treballen, però informen que ja està estabilitzat. En aquests moments es desconeix l’afectació exacte de l’incendi, així com el seu origen.

Dos incendis a Can Trias i Roc Blanc en 10 dies

La zona del Roc Blanc i Can Trias va patir un altre incendi el dilluns de la setmana passada, just fa 10 dies. Les flames i el fum negre també es veien des de quilòmetres de distància, deixant imatges espectaculars. El foc va començar prop de les vuit del vespre, però no va ser fins a la matinada que Bombers de la Generalitat van donar per extingit l’incendi. Hi van treballar un total de 8 dotacions i les flames van cremar 1,2ha de superfície.

Incendi en un pàrquing de Torre-sana de Terrassa

Avui divendres 17 de juny també hi ha hagut un incendi en un pàrquing exterior del barri de Torre-sana de Terrassa. L’alarma s’ha donat quan passaven pocs minuts de tres quarts de dotze del migdia (exactament a les 11:47h), al carrer de Guadalajara, entre el carrer de Ciudad Real i el carrer de Conca. El foc ha mobilitzat quatre dotacions de Bombers de la Generalitat que han treballat per apagar les flames.

Incendi a Roc Blanc | Olga Urbano

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa