MónTerrassa
Incendi en un pàrquing exterior a Torre-sana de Terrassa
  • CA

Un incendi crema en un pàrquing exterior del barri de Torre-sana de Terrassa. El foc ha mobilitzat quatre dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, actualment treballen per apagar les flames, tot i que està sota control.

L’alarma d’incendi s’ha donat quan passaven pocs minuts de tres quarts de dotze del migdia (exactament a les 11:47h), al carrer de Guadalajara, entre el carrer de Ciudad Real i el carrer de Conca. En rebre l’avís de foc, els Bombers de la Generalitat han activat fins a quatre dotacions que s’han dirigit ràpidament fins al lloc indicat.

Actualment, les quatre dotacions de Bombers es troben actives i treballen per apagar el foc. Segons exposen, l’incendi està sota control.

Dos incendis de contenidors en una nit

Aquest no és l’únic servei que els Bombers de la Generalitat de Catalunya han dut a terme avui a Terrassa. Al llarg d’aquesta nit, els Bombers han treballat en dos incendis que han cremat tres contenidors situats a diferents punts de la ciutat, un a Ca n’Aurell i dos a Can Tusell.

El primer avís ha arribat prop de les tres de la matinada, per un contenidor en flames al carrer de Nicolau Talló. Una dotació de Bombers ha apagat el foc, que ha deixat el contenidor calcinat, abans que es propagués als altres contenidors i afectés a algun vehicle estaciona del costat.

El segon avís ha entrat a les sis del matí, per dos contenidors cremant al carrer de Doctor Calcina a la cantonada amb el carrer de Consell de Cent. Un dotació ha treballat per apagar el foc ràpidament.

Crema una zona de matolls al nord de Terrassa

A més a més, ahir a la tarda també va cremar una zona de matolls a l’avinguda Lacetània, al nord de la ciutat, tocant a l’autovia B-40. Els Bombers van rebre l’avís d’incendi prop de tres quarts de vuit del vespre i va activar una dotació per apagar les flames. En arribar, l’incendi ja havia estat apagat pels veïns de la zona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa