MónTerrassa
Incendi en un camió al pàrquing de l’Hospital de Terrassa
  • CA

Un incendi en un camió al pàrquing de l’Hospital de Terrassa va generar alarma, ahir dimarts al matí. El camió es trobava estacionat quan va començar a cremar el motor del vehicle. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van actuar per tal d’apagar el foc, que afortunadament, no va provocar danys personals.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts d’un quart de deu del matí, al pàrquing número 2 de l’Hospital de Terrassa. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís d’incendi en un vehicle i van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc indicat ràpidament.

Un cop van arribar, van comprovar que estava cremant l’interior del motor del turisme. Abans que s’escampés per tot el vehicle van apagar l’incendi. Així doncs, el camió va quedar afectat parcialment.

Incendi de matolls a tocar de les vies de tren de FGC a Terrassa

Aquest no és l’únic incendi que va tenir lloc ahir dimarts 27 de setembre. Uns matolls van cremar al costat de les vies del tren de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Terrassa, al costat de l’autopista C-16.

Els fets van tenir lloc a dos quarts de nou del vespre (a les 20:30h) concretament al quilòmetre 20,5 de la C-16, just a tocar de les vies del tren, al sud de la ciutat. El maquinista d’un dels tren va veure el foc i va avisar als Bombers. Es van activar dues dotacions que van comprovar que l’incendi era positiu i que afectava uns matolls. No consta l’afectació exacte, però confirmen que el foc era molt petit i es va poder actuar amb rapidesa.

Les flames es van apagar en pocs minuts i l’incendi no va arribar a afectar ni les vies del tren ni la circulació d’aquests. Cap persones tampoc no va resultar ferida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa