MónTerrassa
Cremen matolls a tocar de les vies de tren de FGC a Terrassa
  • CA

Un incendi ha cremat vegetació del costat de les vies del tren de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Terrassa, prop de la C-16, ahir dimarts al vespre. El foc, que va afectar uns matolls, va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya. Segons informen a Món Terrassa, l’incendi era de petites dimensions.

Els fets van tenir lloc a dos quarts de nou del vespre (a les 20:30h) d’ahir dimarts 27 de setembre, a l’autopista C-16 al seu pas per Terrassa, concretament al quilòmetre 20,5, just a tocar de les vies del tren. El maquinista d’un dels tren va veure el foc i va avisar als Bombers de la Generalitat.

En rebre l’alarma, es van activar dues dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat. Allà van comprovar que l’incendi era positiu i que afectava uns matolls. No consta l’afectació exacte, però confirmen que el foc era molt petit.

Amb qüestió de minuts, les flames ja estaven apagades. El petit incendi no va arribar a afectar ni les vies del tren ni la circulació d’aquests.

Incendi en una casa de Les Fonts de Terrassa

Un altre incendi va tenir lloc la setmana passada a una casa de Les Fonts de Terrassa, on també van ser requerits els Bombers de la Generalitat de Catalunya. L’avís es va rebre a les 20:49h des dissabte passat, al carrer de Sant Agustí, entre la carretera de Rubí i el carrer de Roma.

Quatre dotacions van comprovar cremava un quartet situat al costat de la cuina. Sortia fum de la façana de la casa, que va quedar afectada per fum i temperatura. També es va fer una inspecció d’un altell on també hi havia arribar el fum. Vint minuts més tard de l’avís, els Bombers van donar per controlat l’incendi. Cap persona va resultar ferida per les flames.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa