MónTerrassa
Foc forestal a tocar de les vies de Renfe a Terrassa Est

Un foc forestal va cremar un total de 700 m2 de superfície a tocar de les vies de Rodalies Renfe a l’estació de tren de Terrassa Est ahir dimecres a la tarda. Segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, les flames no van afectar la circulació de trens en cap moment tot i que sí que “estaven molt a prop de la via”.

L’avís d’incendi va arribar prop d’un quart de sis de la tarda d’ahir dimecres, dia 22 de març. En rebre l’alerta, els Bombers de la Generalitat van activar dues dotacions que es van dirigir fins al lloc ràpidament.

En arribar, van comprovar que el foc cremava una zona boscosa on no hi havia habitatge a prop, però si que estava a punt de tocar la via del tren. Així doncs, van dur a terme les tasques per apagar les flames abans que es propaguessin, de tal manera que no van arribar a afectar la via ni la circulació de trens en cap moment. Després d’apagar el foc, els Bombers van remullar la zona afectada.

Segons informen, van estar unes dues hores i mitja aproximadament fins que van donar per finalitzat el servei. En total van cremar 700 m2 de zona boscosa.

Incendi amb tres víctimes mortals a Rubí

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar ahir per un altre incendi a Rubí amb tres víctimes mortals i una vintena de persones ferides. En aquest cas, l’incendi va tenir lloc prop de les set del matí en un edifici al carrer de Saragossa. El foc va mobilitzar nou dotacions de Bombers, set unitats del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos d’Esquadra. Un total de 22 persones han estat reallotjades en diferents hotels de Rubí, mentre que la majoria ja disposaven d’allotjament alternatiu i han anat a cases de familiars o coneguts. L’Ajuntament va decretar tres dies de dol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa