MónTerrassa
Falsa alarma d’incendi en un supermercat de Ca n’Aurell de matinada
  • CA

Una alarma d’incendis en un supermercat del barri de Ca n’Aurell de Terrassa va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya la matinada d’aquest dimarts 5 de juliol. L’alarma provenia del supermercat Mercadona, situat entre el carrer de Galileu i el carrer del Pi i Maragall. L’alerta va resultar ser una falsa alarma per fum d’un contenidor.

Els fets van tenir lloc la matinada d’aquest dimarts 5 de juliol (la nit de dilluns a dimarts). L’alarma es va donar prop d’un quart de tres de la matinada, a les 2:11h. Els Bombers van activar dues dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc, però en arribar, van veure que no hi havia cap incendi, sinó que es tractava d’una falsa alarma que provenia del magatzem del supermercat.

Fum d’un contenidor que va entrar al supermercat 

L’alarma va saltar per fum que havia entrat als magatzems des de l’exterior. Els Bombers de la Generalitat van observar que al costat del supermercat hi havia un contenidor cremat que treia fum. Va ser aquest fum el que va entrar al magatzem del supermercat i que va fer saltar l’alarma. Així doncs, l’alerta va quedar simplement en un ensurt.

Curiosament, el mateix carrer Martí Díez va ser escenari d’una crema de contenidors la nit de diumenge. Tres contenidors van cremar en dos incendis diferents que van tenir lloc en menys de mitja hora molt a prop l’un de l’altre. El primer incendi va succeir quan faltaven pocs minuts per la tres en punts, exactament a les 2:53h, al carrer d’Arquímedes, prop de la cantonada amb el carrer de Martí Díez. Menys de 25 minuts més tard va tenir lloc el segon incendi a la cantonada del carrer de Fra Bonaventura Gran i del carrer Pi i Maragall, a escassos metres del primer.

Inundació d’aigua en un pis de La Cogullada

Els Bombers de la Generalitat també van ser requerits ahir per una inundació d’aigua en un pis del carrer de Soler i Diffent, al barri de La Cogullada. La inundació va afectar el pis amb dos dits d’aigua. Els Bombers de la Generalitat van enviar una dotació per dur a terme les tasques necessàries per netejar el pis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa