MónTerrassa
Tres contenidors cremats en menys de mitja hora a Ca n’Aurell de Terrassa

Tres contenidors han cremat al barri de Ca n’Aurell de Terrassa la matinada d’ahir diumenge. Els contenidors van cremar en dos incendis diferents que van tenir lloc en menys de mitja hora molt a prop l’un de l’altre. El primer incendi va cremar dos contenidors, i el segon, un. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van apagar ambdós focs.

Els fets van tenir lloc entre tres quarts de tres i un quart de quatre de la matinada, aproximadament. El primer incendi va succeir quan faltaven pocs minuts per la tres en punts, exactament a les 2:53h, al carrer d’Arquímedes, prop de la cantonada amb el carrer de Martí Díez. En rebre l’avís d’incendi, els Bombers de la Generalitat van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc. Un cop allà, van apagar el foc, però les flames ja havien calcinat dos contenidors.

Menys de 25 minuts més tard va tenir lloc el segon incendi a la cantonada del carrer de Fra Bonaventura Gran i del carrer Pi i Maragall, a escassos metres del primer. Els Bombers van rebre l’avís quan passaven dos minuts d’un quart de quatre (a les 3:17h) i van activar una dotació, que van apagar l’incendi ràpidament. El foc va calcinar un contenidor.

Segons informen els Bombers, es desconeix l’origen d’ambdós incendis. 

El cap de setmana passat Terrassa també va viure una nit de contenidors cremats. La matinada del dissabte 25 de juny van cremar fins a set contenidors en diferents punts de la ciutat: Al barri de Ca n’Aurell, Les Fonts, Can Boada i al centre. Tots els incendis han tingut lloc aproximadament entre les dues i dos quarts de cinc de la matinada. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han actuat en tots els incidents i han realitzat les tasques necessàries per apagar el foc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa