MónTerrassa
Set contenidors cremats en una nit a Terrassa
  • CA

Nit de contenidors cremats a Terrassa. Aquesta matinada de dissabte han cremat set contenidors en diferents punts de la ciutat, la majoria al barri de Ca n’Aurell i a Les Fonts, però també han al barri de Can Boada i al centre. Tots els incendis han tingut lloc aproximadament entre les dues i dos quarts de cinc de la matinada. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han actuat en tots els incidents i han realitzat les tasques necessàries per apagar el foc.

El primer foc ha tingut lloc quan faltaven pocs minuts per les dues de la matinada (exactament a la 1:52h) al carrer de Martí Díez. Tres quarts d’hora més tard, prop de tres quarts de tres de la matinada (2:38h) han cremat un altre contenidor al mateix carrer. Prop de les tres en punt (a les 3:04h) ha cremat un altre contenidor dos carrers més avall, al carrer de Grànius amb la cantonada de la Rambla d’Ègara.

Deu minuts més tard, a un quart de quatre de la matinada, també ha cremat un altre contenidor al carrer del Teatre, al centre de la ciutat.

Dos contenidors més han cremat a Les Fonts amb pocs minuts de diferència. El primer, quan faltaven cinc minuts per tres quarts de quatre (a les 3:40h) al carrer de Roma amb el carrer de Walt Disney; i el segon, gairebé a les quatre en punts de la matinada (a les 3:59h) al carrer de Sant Carles.

L’últim contenidor ha cremat prop de dos quarts de cinc (a les 4:25h) al barri de Can Boada, exactament al carrer d’Hernan Cortés.

Els Bombers de la Generalitat han apagat ràpidament tots els focs en quant han rebut l’avís d’incendi. Segons informen, cap dels incendis s’ha propagat a cap vehicle estacionat al costat, ni tampoc consta que cap persona hagi resultat ferida.

Contenidors cremats per la revetlla de Sant Joan

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar durant la matinada de Sant Joan per diverses trucades per avisos d’incendis de contenidors. En total, van rebre 10 avisos de foc en contenidors, però no tots van arribar a cremar. A part, també van actuar per 14 avisos d’incendis en espais públics, 4 avisos d’incendi en zona vegetal i 18 intervencions per comportaments incívics al carrer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa