MónTerrassa
Investigat per cremar un contenidor a Ca n’Aurell de Terrassa
  • CA

Una persona ha quedat investigada com a presumpte autora d’un incendi d’un contenidor a Terrassa. El telèfon d’emergències 112 ha rebut aquest dimarts, dia 5 de juliol, de matinada l’avís d’un veí del barri de Ca n’Aurell que informava d’un possible incendi. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa s’ha desplaçat fins al carrer de Martí Díez.

Allà ha comprovat com efectivament hi havia un contenidor en flames. Els agents han pogut entrevistar un testimoni, el qual ha explicar que havia vist quatre persones que s’acostaven al contenidor i li calaven foc. L’home els va poder donar la descripció del que havia vist que iniciava les flames, i dels altres tres que l’acompanyaven.

Batuda per atrapar els autors

D’aquesta manera s’ha iniciat una batuda pel barri. Poc després s’ha localitzat els quatre homes al carrer de Frederic Soler. En acostar-s’hi una patrulla policial, els individus han iniciat la fugida a peu, en direcció el carrer Pare Llaurador. Però els agents han pogut interceptar-los. Un cop identificats, han comprovat que un d’ells coincidia plenament amb la descripció feta pel testimoni.

Així que se li ha obert expedient i ha quedat investigat com a presumpte autor d’un incendi a la via pública.

Curiosament, el mateix carrer Martí Díez va ser escenari de la crema de contenidors la nit de diumenge. En poca estona de distància van tenir lloc dos incendis que van requerir la intervenció dels Bombers. Els fets van tenir lloc entre tres quarts de tres i un quart de quatre de la matinada, aproximadament. El primer incendi va succeir quan faltaven pocs minuts per la tres en punts, exactament a les 2:53h, al carrer d’Arquímedes, prop de la cantonada amb el carrer de Martí Díez. En rebre l’avís d’incendi, els Bombers de la Generalitat van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc. Un cop allà, van apagar el foc, però les flames ja havien calcinat dos contenidors.

Menys de 25 minuts més tard va tenir lloc el segon incendi a la cantonada del carrer de Fra Bonaventura Gran i del carrer Pi i Maragall, a escassos metres del primer. Els Bombers van rebre l’avís quan passaven dos minuts d’un quart de quatre (a les 3:17h) i van activar una dotació, que van apagar l’incendi ràpidament. El foc va calcinar un contenidor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa