MónTerrassa
Dos incendis a l’interior de contenidors de nit a Terrassa
  • CA

Dos incendis a l’interior de dos contenidors van tenir lloc ahir a la nit al barri de Plaça Catalunya – Escola Industrial de Terrassa. Els dos focs, que ser en menys de mitja hora i en punts molt propers, va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya. Segons apunten a Món Terrassa, les flames no van afectar als contenidors.

Els fets van tenir lloc entre les nou i dos quarts de deu de la nit d’ahir dijous 10 de novembre al carrer de Joaquim Costa, entre el carrer de Sant Jordi i el carrer de Miquel Vives. El primer incendi va ser concretament a les 21:02h. Es tractaven d’uns papers a l’interior d’un contenidor que cremaven. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc i va apagar el foc ràpidament.

Però al cap de pocs minuts, a les 21:29h, concretament, els Bombers de la Generalitat van tornar a rebre un avís de foc a l’interior d’un contenidor situat a tocar d’un havia tingut lloc el primer incident. Així doncs, van tornar a activar una dotació que es va tornar a dirigir fins al lloc i va apagar el foc. Segons informen, cap dels dos contenidors va quedar afectat per les flames, ja que ambdós incendis es van poder apagar ràpidament.

Imatges d’un incendi de vehicles a Sant Pere Nord a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van actuar en un altre incendi a Terrassa la matinada de dimarts (la nit de dilluns a dimarts) al barri de Sant Pere Nord de Terrassa. Però en aquest cas, en va tractar d’un incendi de vehicles. Les flames van afectar dos cotxes que es trobaven estacionats a la rambla de Francesc Macià, entre el carrer de Mossèn Tatcher i el carrer de Frederich Mistral. Veïns i veïnes de la zona van poder captar les imatges del flames en un vídeo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa