MónTerrassa
VIDEO | Incendi de vehicles a Sant Pere Nord de Terrassa
  • CA

Incendi de vehicles la matinada de dimarts al barri de Sant Pere Nord de Terrassa. L’incendi va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen, les flames van afectar dos cotxes que es trobaven estacionats a la rambla de Francesc Macià. Veïns i veïnes de la zona van poder captar les imatges del flames en un vídeo.

Els fets van tenir lloc prop de la una de la matinada d’ahir dimarts 8 de novembre (és a dir, la nit de dilluns a dimarts). Els dos vehicles es trobaven aparcats a la rambla, entre el carrer de Mossèn Tatcher i el carrer de Frederich Mistral. En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc indicat ràpidament.

En arribar, van comprovar que l’incendi era positiu i van dur a terme les tasques per apagar el foc. L’actuació dels Bombers de la Generalitat va ser molt ràpida, segons apunten els veïns, i al cap de deu minuts ja s’havia apagat el foc. Tot i així, les flames ja havien afectat els dos vehicles.

Un altre incendi de vehicle a Ca n’Aurell de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar en un altre incendi de vehicle ahir a la mitjanit (la nit de dimarts a dimecres) al barri de Ca n’Aurell. En aquest cas, però, es tractava d’una motocicleta. Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les dotze en punt de la mitjanit (a les 23:54h concretament) al carrer de Josep Trueta, entre el carrer de Pare Llaurador i el carrer de Doctor Turró.

La Policia Municipal de Terrassa es va apropar fins al lloc i va intentar apagar el foc amb un extintor, però no va ser possible. Així doncs, es van mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van enviar una dotació. En arribar, van dur a terme les tasques per apagar les flames. Tot i així, la motocicleta va quedar calcinada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa