MónTerrassa
Cremen deixalles de matinada al centre de Terrassa
  • CA

Un incendi ha cremat unes deixalles al centre de Terrassa aquesta matinada de dimarts. Segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, es tractava de brossa que s’havia deixat a la via pública. No hi ha hagut més afectacions i cap persona ha resultat ferida.

Els fets han tingut lloc a tres quarts d’una d’aquesta matinada (a les 00:45h) al carrer de Sant Marian, al sud del centre de la ciutat. Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís de foc en unes deixalles i han activat una dotació que s’ha dirigit ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop allà, els Bombers han apagat el foc amb una ràpida actuació sense que es propagués ni causés més afectacions.

Crema totalment un altell al Poble Nou de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser requerits la nit de diumenge per un incendi en un habitatge del barri del Poble Nou de Terrassa que va cremar completament l’altell. Els fets han tingut lloc exactament a les onze en punt de la nit de diumenge 10 de juliol al carrer de Letur.

Dues dotacions de Bombers van dirigir-se fins a la casa i van observar que les persones habitants ja estaven a fora de l’habitatge. Van comprovar que es tractava d’un altell situat a la part de dalt de l’edifici, al terrat de fora de la vivenda. A dos quarts de dotze (a les 23:30h) van donar per extingit el foc, que va calcinar l’altell totalment.

Incendi de matolls al Parc Vallès de Terrassa

El dia abans, el dissabte, un altre incendi va cremar fins a 5.000 m2 de matolls en un solar ubicat al costat del Parc Vallès de Terrassa.

El solar estava ubicat exactament al carrer de Colom, just al costat de l’aparcament del supermercat Mercadona del centre comercial. Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de set de la tarda (a les 18:24h exactament).

Dos vehicles de Bombers de la Generalitat van dur a terme les tasques necessàries per apagar el foc i uns vint minuts més tard, a les 18:47h, es va donar l’incendi per controlat. No consta que cap persona vagi resultar ferida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa