MónTerrassa
Un incendi crema 5.000 m2 de matolls a tocar del Parc Vallès de Terrassa
  • CA

Un incendi va cremar uns matolls en un solar ubicat a tocar del centre comercial Parc Vallès de Terrassa, la tarda d’aquest passat dissabte 9 de juliol. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van apagar el foc, que segons informen, va afectar aproximadament una superfície de 5.000 m2. No consta que cap persona vagi resultar ferida.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de set de la tarda (a les 18:24h exactament) del dissabte 9 de juliol. L’incendi cremava un solar situat al carrer de Colom, just al costat de l’aparcament del supermercat Mercadona del centre comercial. En rebre l’avís de foc, dos vehicles de Bombers de la Generalitat es van dirigir fins al lloc ràpidament.

En arribar, les dues dotacions van dur a terme les tasques necessàries per apagar el foc. Uns vint minuts més tard, a les 18:47h, els Bombers van donar l’incendi per controlat. Segons informen, les flames van afectar un totals de 5.000 m2 de matolls. No consta que cap persona resultés ferida.

Una taca d’oli a la via pública de Can Parellada

Aquest no és l’únic servei que els Bombers de la Generalitat de Catalunya van dur a terme aquest dissabte. A dos quarts d’onze de la nit, els Bombers van ser requerits per una taca d’oli a la via pública del barri de Can Parellada. La taca tenia unes dimensions d’1 m2 i estava situada al carrer d’Itàlia, a la cruïlla amb el carrer d’Holanda.

Segons informen els Bombers, la taca era un perill pels vehicles que circulaven per la zona ja que podien relliscar. Així doncs, en rebre l’avís, una dotació es va dirigir fins al lloc indicat i va dur a terme les tasques necessàries per netejar la taca. Va ser una actuació molt ràpida, de no més de cinc minuts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa